| Autor |
Zpráva |
|
inzenyr
|
Napsal: sob pro 08, 2012 1:58 pm
|
|
|
brk píše:
Aha, to zní logicky, hledal sem ten úbytek v něčem jinym, díky za vysvětlení. Sice už jsem tady něco přečetl, ale zdaleka ne všechno, takže jsem zatím na ani jedno z tvých deseti vysvětlení nenatrefil.
"Objevil" jsem další zajímavej doplněk stravy pro cvičící - konopná mouka. S vodou a vypít stejně jako proteiňák.
Muzete si k tomu zkusit i mouku z bile lupiny.
Inzenyr
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
brk
|
Napsal: úte pro 11, 2012 3:18 pm
|
|
|
inzenyr píše:
Inzenyr
Díky za tip, ta dokonce obsahuje ty ožehavé esenciální aminokyseliny 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
zadane
|
Napsal: ned led 06, 2013 10:48 pm
|
|
|
inzenyr píše:
Inzenyr
(Až dnes jsem si všimnul tohoto měsíc starého příspěvku.)
Nevíte prosím (autor tohoto příspěvku nebo kdokoliv jiný), zda příp. kde se u nás dá mouka z lupiny sehnat? Snažil jsem se o to asi před rokem a dospěl jsem k závěru, že nelze. (Ev. nemusí to být přímo mouka - mlýnek na obilí mám.)
Díky
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
inzenyr
|
Napsal: ned led 06, 2013 11:46 pm
|
|
|
zadane píše:
(Až dnes jsem si všimnul tohoto měsíc starého příspěvku.)
Nevíte prosím (autor tohoto příspěvku nebo kdokoliv jiný), zda příp. kde se u nás dá mouka z lupiny sehnat? Snažil jsem se o to asi před rokem a dospěl jsem k závěru, že nelze. (Ev. nemusí to být přímo mouka - mlýnek na obilí mám.)
Díky
http://www.diamix.cz/product.php?id_product=17
Pani Vam klidne posle i semena lupiny, pokud je ma na sklade. Ted je zima, tak Vam to nemohu zarucit.
Inzenyr
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
zadane
|
Napsal: pon led 07, 2013 12:05 am
|
|
|
inzenyr píše:
Díky moc!
(To by mi tenkrát vyhledavač jistě našel, jde podle všeho o nového dodavatele.)
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: úte led 08, 2013 8:54 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm Příspěvky: 28752 Bydliště: Poděbrady
|
inzenyr píše:
Zajímavé stránky.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
HARMON3K
|
Napsal: stř led 09, 2013 9:44 am
|
|
|
zadane píše:
Díky moc!
(To by mi tenkrát vyhledavač jistě našel, jde podle všeho o nového dodavatele.)
koukám,že má deficit amino Meotin.
v čem je v rostline risi zastoupen v dobrem poměru meotin nějak se mě nedaří najit
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
inzenyr
|
Napsal: stř led 09, 2013 2:30 pm
|
|
|
HARMON3K píše:
v čem je v rostline risi zastoupen v dobrem poměru meotin nějak se mě nedaří najit
Jeste mam jeden typ na mouku a to na cedrovou mouku z ruskeho cedru, ne z pinye. Vznika ze zbytku cedrovych orisku pri lisovani cedroveho oleje.
Inzenyr
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Tom Kořenek
|
Napsal: stř led 09, 2013 2:45 pm
|
|
|
HARMON3K píše:
Nemas na mysli Methionin?
Jinak nasel jsem "Complementary profile" nebo seznam latek, ktere doplnuji lupinu aby tvorila kompletni bilkovinu:
http://nutritiondata.self.com/foods-000 ... 00000.html
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: stř led 09, 2013 10:05 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
inzenyr píše:
Jeste mam jeden typ na mouku a to na cedrovou mouku z ruskeho cedru, ne z pinye. Vznika ze zbytku cedrovych orisku pri lisovani cedroveho oleje.
Inzenyr
To jsem ještě neslyšel, jak chutná.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
inzenyr
|
Napsal: stř led 09, 2013 10:51 pm
|
|
|
Jarda píše:
To jsem ještě neslyšel, jak chutná.
Netusim, teprve jsem na ni narazil, zatim objednavam pouze semena, tak predpokladam, ze bude mit stejnou chut jako semena a ty pry jsou velice dobra a udajne velmi zdravi prospesna, to si ale nejdriv musim sam overit, nez to zacnu propagovat.
Inzenyr
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
Jarda
|
Napsal: stř led 09, 2013 11:01 pm
|
|
 |
| Administrátor |
 |
|
inzenyr píše:
Netusim, teprve jsem na ni narazil, zatim objednavam pouze semena, tak predpokladam, ze bude mit stejnou chut jako semena a ty pry jsou velice dobra a udajne velmi zdravi prospesna, to si ale nejdriv musim sam overit, nez to zacnu propagovat.
Inzenyr
Aha, no já jsem se domníval, že již to máte odzkoušené, tak dejte vědět.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
HARMON3K
|
Napsal: čtv led 10, 2013 1:59 pm
|
|
|
Tom Kořenek píše:
Diky
Máš pravdu opsal jsem to ze stranek vyrobce tam mel metion 
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
NOWOCAYN_2
|
Napsal: pon led 21, 2013 11:53 am
|
|
|
HARMON3K píše:
co psal ji 3x a 2x misto jídla protein nápoj
tím kulták jidelnákem jsem myslel dodrzovaním velkých dávek bílkovin na každe jídlo kolem 40gr
Ahojte. Jem 3 jedlá denne, ale proteínový nápoj konzumujem len 3 krát týždenne - po tréningu. Denne zjem nejakých 110g bielkovín, kopu živočíšneho tuku (momentálne 350-400g/deň), a sacharidov okolo 80g. Nie som v ketoze ...
Viem, sľúbil som sem dať fotky..... Na druhej strane nie som typ, ktorý by sa rád fotil v nejakých pozach.... Ale asi to bude nevyhnutné, aby som splnil to, čo som povedal... Je tak ?
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
NOWOCAYN_2
|
Napsal: pon led 21, 2013 11:57 am
|
|
|
inzenyr píše:
brk píše:
Aha, to zní logicky, hledal sem ten úbytek v něčem jinym, díky za vysvětlení. Sice už jsem tady něco přečetl, ale zdaleka ne všechno, takže jsem zatím na ani jedno z tvých deseti vysvětlení nenatrefil.
"Objevil" jsem další zajímavej doplněk stravy pro cvičící - konopná mouka. S vodou a vypít stejně jako proteiňák.
Inzenyr
.... Kriste na nebi...... Zase tu niekto propaguje rastlinný blivajz (nič proti zelenine a ovociu), ktorý je dobrý tak v terapeutických dávkach, a nie na príjem väčšieho množstva bielkovín.... Konopná múka bude už určite "pekne" ZOZLKNUTA..... A aj tak - človek oveľa ľahšie prijíma bielkoviny zo živočíšnych potravín, než zo semien. Ale o.k., nebudem už na tú tému diskutovať.....
Ešte si ale neodpustím....... Zase si idete veci komplikovať..... Prijímať bielkoviny z nejakej rastliny, ktorá tu ani nerastie, a ked hej, tak len veľmi málokde, a ešte ju treba riadne spracovať...... Máte tu možnosť kvalitných vajíčok, kvalitného mäsa, sem-tam strukovina (naša).... Ale vy tým pohrdate, a myslíte si, že nejaké pokakané semiačka sú pre organizmus lepšie.... Je to ale OMYL. Ahojte.
|
|
| Nahoru |
|
 |