Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 11:25 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2069 výsledků ]

Stránka 135 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138  Další
Autor Zpráva

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Klíčky

Předmět příspěvku: Klíčky
Napsal: sob kvě 03, 2014 12:42 am 

Odpovědi: 39
Zobrazení: 61801

Naklíčená vojtěška a jiné fazolové nebo obilné klíčky U alfalfa klíčků byl zjištěn vysoký obsah l-kanavaninu, nezralé amino kyseliny, která může způsobit potlačení imunity. Pacienty bez předchozí anamnézy, kteří používali výhonky ve šťávách, byly hlášeny náhlé ataky artritidě podobné bolesti kloubů ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Marcipánem proti rakovině

Předmět příspěvku: Marcipánem proti rakovině
Napsal: pát kvě 02, 2014 10:42 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 12700

Problémem těchto potravin jako jsou hořké mandle, hořká meruňková jádra a kurkuma je, pokud mají sloužit k léčbě a nikoliv pouze k prevenci, že záleží na množství podané účinné látky, které je obvykle nedosažitelné podáváním celé rostliny a musí se proto přistoupit k extraktům. Což je relativně nejs ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pát kvě 02, 2014 9:43 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

martina72 píše:Pokud jste diabetik,tak jsou ovocné šťávy poněkud nevhodné. O zatížení slinivky vůbec nejde. Jde o metabolismus sacharidů, v tomto případě rychlý, a o hladinu glykemie, nekontrolovatelně rostoucí. Tomu nerozumím, vždyť sklenice pomerančové šťávy by měla mít glykemickou nálož 9, a to j ...

Napsal: pát kvě 02, 2014 8:05 pm 

Jitule_2008 píše:Dobrý den pane Zajíčku,mám dotaz.Výživová poradkyně/magistra v lékarně jinak/mi tvrdí,že mám vypít maximálně 2 skleničky ovocné vylisované šťávy.Důvodem je zatížení slinivky-jednoduché cukry.A grapefruity mi zakázala úplně-kvůli užívání léků.Beru Eutythyrox a Neurontin/na neuralgii/ ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Akné

Předmět příspěvku: Akné
Napsal: stř dub 30, 2014 7:40 am 

Odpovědi: 192
Zobrazení: 288169

Jak se zbavit akné, růžovky, lupů a vypadávání vlasů (roztoč Demodex) Píšete, že se to nehojí, tak si říkám přítomnost roztoče nebo zlatého stafylokoka. http://lecba-akne.blogspot.cz/ Zvěrolékaři tohoto parazita znají a léčí jako demodex (trudníkovitost, lidská trudovitost). V souvislosti s padáním ...

Napsal: úte dub 29, 2014 9:20 pm 

inzenyr píše:Pak mam jeste zkusenost z jedne navstevy s koupenou mrkvi z Kauflandu. Pani mne chtela uctit, tak mi nabidla k piti odstavit mrkev. Vysledek po vypiti sklenice mrkvove stavy byl, ze mi do 10 minut prestaly uplne fungovat hlasivky, jen jsem kaslal a chroptel. U stavy z mrkve ze zahrady, ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Ketogenní dieta v léčbě kandidózy

Předmět příspěvku: Ketogenní dieta v léčbě kandidózy
Napsal: úte dub 29, 2014 8:26 pm 

Odpovědi: 224
Zobrazení: 446695

Koupil jsem si vertikální šnekový odšťavovač, který zároveň vyrábí hustou šťávu a přesnídávku v podobě jemné dužiny. Jedná se o specifiku tohoto typu přístoje. Napadlo mě tedy přes den pít Breussovu šťávu (vyjma šťávy z brambor, snad jedině pro případ hypoglykemie během přechodu do ketózy), navečer ...

Napsal: úte dub 29, 2014 8:18 pm 

Somalia píše:3. také bych potřeboval trochu víc přibrat, vážím ubohých 60Kg při cca 180cm, tak doufám, že na této dietě nepůjdou kila dolů!? Zkrátka bych potřeboval poradit s sestavením jídelníčku založeném na Ketogenní dietě vzhledem k lokaci, kde nyní pobývám. Děkuji. Spočítejte si svůj bazální me ...

Napsal: úte dub 29, 2014 8:12 pm 

Kachně píše:A asi 5 litrů coly zero(bez cukru, v 5ti litrech dost kofeinu a hlavně je to šidítko na sladkou chuť). Jen mám málo vápníku, beru vápníkové tablety Cca Cukry/tuky/bílkoviny/kalorie/vláknina/sodík/draslík 44 / 65 / 111 / 1230 / 12.6 / 1,2 / 2,6 Je evidentní, že se Vám kyseliny perou v krv ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Skřípání zubů v noci

Předmět příspěvku: Skřípání zubů v noci
Napsal: úte dub 29, 2014 9:29 am 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 16414

Larvičky škrkavek čas od času aktivují svoji činnost. Děje se tak většinou v období jara a na podzim za úplňku, v období magnetických bouřek. Lidé hůře spí, jsou podráždění a přecitlivělí. Může se objevit zvýšené chrápání, sténání ze sna, skřípot zubů. Pokud se larvičky škrkavek dostanou do nosní du ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Akné

Předmět příspěvku: Akné
Napsal: úte dub 29, 2014 8:37 am 

Odpovědi: 192
Zobrazení: 288169

Vtípek: Tento "brouček" s ocáskem plným vajec například žil v beďaru, než jsme ho společně s mazem dali pod mikroskop. Krásný, že ? Když na něj kliknete, uvidíte, jak báječně leze ! Ještě se divíte, že se akné roznáší, když si ho jeho majitel škrábe a vytlačuje ?

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Autismus - vyradenie kaseinu a lepku v praxi ...

Napsal: pon dub 28, 2014 10:37 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 24902

Andreas Kalcker o autismu (v dubnu 2014 udává 124 vyléčených dětí): http://www.youtube.com/watch?v=puWpAVZ1HN4 37 min. 30 sekunda

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Nebezpečná fruktóza

Předmět příspěvku: Nebezpečná fruktóza
Napsal: pon dub 28, 2014 5:14 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 92664

Máme vyhodit odšťavovače a přestat pít neředěný mošt ? Dr. Mercola: Mým doporučením je, udržet celkový příjem fruktózy pod 25 gramy na den, pokud jste v dobrém zdravotním stavu. Většina lidí bude mít rovněž prospěch z omezení fruktózy z ovoce na 15 g denně, a pokud potřebujete zhubnout, pravděpodobn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Velký celozrnný podvod

Předmět příspěvku: Velký celozrnný podvod
Napsal: pon dub 28, 2014 4:32 pm 

Odpovědi: 19
Zobrazení: 32771

Tvrzení o dokonalé stravitelnosti celozrnného pečiva: Mám věřit tomu, že vysoká teplota pečení (vnější 230-290° C a uvnitř chleba až 100°C ) nezničí amylázu a fytáty v otrubách nezabrání vstřebávání minerálních látek ? http://www.mlynky.cz/cs/me-zdravi-celozrnna-mouka

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: pon dub 28, 2014 3:57 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Jsou tepelně denaturované bílkoviny opravdu tak nebezpečné, když v žaludku dochází také přirozeně v rámci trávení k denaturaci bílkovin kyselinou solnou a nezpůsobují autoimunitní onemocnění ve skutečnosti parazité a viry usídlené v napadeném orgánu ? Z webu http://health101.org/art_All_Things_Consi ...
Stránka 135 z 138 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem