Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:38 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 101 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vitamín A - fatálne škodlivý "NEVITAMÍN" ???

Napsal: pát čen 04, 2021 8:28 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 17627

Xrazovy_nick píše:Neti : Prečítaj si to čo som písal pozornejšie. O čo ide? Ak je "vitamín A" v skutočnosti škodlivý (a nie je to vitamín, ale nejaký antinutrient) a v minulosti, v období bez chémie v (poľno)hospodárstve sa ho ľudia vedeli prirodzene zbaviť (nezostával im v prebytkoch pečeni a nenič ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: pát čen 04, 2021 8:12 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Xrazovy_nick píše:Pán Jarda, prasličkový čaj (jednu kopcovitú čajovú lyžičku vylúhovanú 20 minút vo vriacej vode) pijem každý deň asi dva roky.... Bohužiaľ to na túto vec nemá žiadny vplyv Pak je potřeba vyzkoušet co dalšího berete a co ne z této sestavy která řeší stav pokožky a nehtů. Jde o křemík ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Snížení tepové frekvence

Předmět příspěvku: Snížení tepové frekvence
Napsal: pát čen 04, 2021 8:09 pm 

Odpovědi: 29
Zobrazení: 76367

Šimon píše:Dobrý den, kamarád ma problémy se srdce, tak mě napadlo Vás kontaktovat. Zde je jeho popis toho, co se s ním děje. Bojim se, ze mam problemy se srdcem. Vsechno zaclo jednou palpitaci, pri ktere jsem se strasne vydesil a rozbusilo se mi srdce. Podle domaciho tlakomeru jsem mel tlak 160/105 ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vitamín A - fatálne škodlivý "NEVITAMÍN" ???

Napsal: pát čen 04, 2021 10:03 am 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 17627

Xrazovy_nick píše:Je to pravda, alebo nie? (pán Jarda, ponechajte prosím tento topic samostatne) https://biohackplanet.cz/blog/5_vitamin ... ych-nemoci Tak stejně jako existují propagátoři jeho konzumace tak existují odmítači a kupodivu to oběma skupinám celkem funguje. Já bych spíše vsadil na logik ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: pát čen 04, 2021 9:43 am 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Xrazovy_nick píše:Zabudol som sa (alebo som to už spomínal?) za tie celé roky zmieniť o tom (nepovažoval som to za dôležité - lebo to nevidno v zrkadle a nebolí to), že už celé roky mám "jemnučko spuchnutú" túto časť kože pred nechtami (viď zvýraznené na obrázku)... Prakticky pod každým prstom NA RU ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: čtv čen 03, 2021 9:42 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

bodhisutfa píše:Jasné, pane Jardo, ale ten propad musí být něčím způsoben, ne? Pokud se nejedná o staršího člověka, tak se ta hladina tst dá nějak poladit, nebo ne? Tak u každého také ne protože i mladý člověk může být hormonálně rozházený docela dost. Navíc těch faktorů které stav ovlivňují je toli ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Palina ročná / pelyněk roční / Artemisia annua

Napsal: čtv čen 03, 2021 7:47 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 88259

brandebura píše:Dobrý den, když si to dám do truhlíku na balkon tak mi budou stačit třeba dva truhlíky předpokládám? Myslíte že je v tom rozdíl dle odkazů níže, zase ale nevím co bych dělala s 1000 kusy. https://www.semena.cz/pelynek/1656-pely ... gIxPfD_BwE https://www.obchodiste.cz/produkt/artem . ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Adrenalni unava?

Předmět příspěvku: Adrenalni unava?
Napsal: čtv čen 03, 2021 7:32 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 169326

brandebura píše:Když tedy doplňuji hořčík je něco špatně se sodíkem?Jak to poznám, jak to vyřešit? Obávám se že bez krevních testů docela těžko. Jak deficit hořčíku tak deficit sodíku může vyvolávat křeče a pokud nevíte zda máte hořčík srovnaný je levnější nechat si udělat v laborce sodík a draslík ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Palina ročná / pelyněk roční / Artemisia annua

Napsal: stř čen 02, 2021 9:54 pm 

brandebura píše:Dobrý den, nějaký tip kde koupím? děkuji Dá se zde běžně pěstovat a pokud vím tak i na netu není problém ho koupit, ale není zrovna levný to pěstování je lepší. Sám jsem letos zasel cca 250 semínek rozsázel jsem z toho cca 150 sazeniček a nyní čekám až na té naší globálně oteplené pl ...

Napsal: pon kvě 31, 2021 9:58 pm 

brandebura píše:Dobrý den, můžete mi poradit ohledně plasmodií? Již dvakrát možná i snad 3x jsem užívala artemisinin 14 dní v dávce 3x 100 mg plus mms 3x3 kapky. Po ukončení braní se mi stále vrací - tipuju podle zimnic, pocení atd. Mám užívat déle nebo zabírá vůbec artemisinin na ně popř. co ještě ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: pon kvě 31, 2021 9:49 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

blazinatonda píše:Zdravím. Neznáte něco ověřeného, co by mi zvýšilo hladinu testosteronu? např. tady https://www.vitamen.cz/testosteron/ píší o tribulusu a pískavici řecké seno. Myslíte, že tyhle bylinky mohou pomoct? Stresem netrpím, spím podle mě kvalitně a dostatečně. Nekouřím ani nepiju alkohol ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Spánek

Předmět příspěvku: Spánek
Napsal: pon kvě 31, 2021 9:43 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 181711

Denna píše:Zdravím, já to mám úplně stejně. Pracuji částečně z domova, jako to má v dnešní době už hodně lidí. A ty dny, když jsem doma, tak nejsem vůbec schopná vylézt z postele a přesně tak.. Probudim se cca po 8mi hodinách a když se napiju atd, tak si znova lehnu a to je ta chyba, znovu usnu a pr ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Adrenalni unava?

Předmět příspěvku: Adrenalni unava?
Napsal: pon kvě 31, 2021 9:35 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 169326

brandebura píše:Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda při adrenální únavě kdy kortizolu je už málo hořčíku je málo, je vhodné ho doplňovat hned v té vyšší dávce 10 mg na kilo a nebo je lepší najíždět postupně v menších dávkách? Beru na noc glycinát hořčíku 3 tablety cca po 115 mg a ráno 3 tablety mal ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Fibromyalgie

Předmět příspěvku: Fibromyalgie
Napsal: ned kvě 30, 2021 10:13 am 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 40411

kicul píše:Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s Fibromyalgií? Děkuji za rady Je s velkým otazníkem co vám vlastně bylo diagnostikováno protože jak vám napsal člen Alopat podobné potíže lze zaznamenat u mnoha dalších zdravotních problémů. Vycházel bych primárně ze slova chronický na což většinou ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: ned kvě 30, 2021 9:26 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Alopat píše:Netrvalo dlouho a medicína založená na důkazech objasnila příčinu postvakcinačních zánětů a otoků, jež hlásí očkovaní a jejich zdravotnický ošetřující personál. Samotný (tedy i bez viru, vytvořený v laboratoři nebo v těle Zombie vakcínou) SARS-CoV2 spike protein, proti kterému si imunita ...
Stránka 101 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem