Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:51 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 125 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: čtv úno 04, 2021 11:39 am 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

bodhisutfa píše:A co jste jedl??? Resp jake bylo složení vaší stravy? Z jakých potravin tedy člověk přibere tukovou tkaň? Tvrdí se že se tloustne ze sacharidů tak jsem zkoušel jíst 450-750 g sacharidů denně většinou rýže, brambory, pohanka k tomu oliváč, zeleninu, vývary a sem tam trochu masa většin ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: čtv úno 04, 2021 11:32 am 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

neti píše:Predpokladám, že tak vysoké dávky jódu sa užívajú krátkodobo. Momentálne užívam 3x denne: 5 dní 2 lyžičky (ekv. 20 kv. 1% Lugolu) a 2 dni 3 lyžičky (ekv. 30 kv.), potom sa vrátim ku klasickému Lugolu 10 kv. denne a o 3 mesiace si to zopakujem. No to je právě silně individuální a tuším že t ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: čtv úno 04, 2021 10:10 am 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 220837

Abstinující Bojovník píše:Ještě mě napadl jeden takový drobný dotaz, pokud bude ještě pan Jarda nebo někdo znalý věci odpovědět...Jak dlouho mimo lednici vydrží pickles a kimci??Myslím to tak, že je má člověk pořád v lednici a pak si např. do práce vezme ráno ,dejme tomu kolem půl páté,vezme s sebou ...

Napsal: čtv úno 04, 2021 9:58 am 

bodhisutfa píše:Tak obezita je spíš důsledek přebytku kalorií, řekl bych. No to je právě všeobecně rozšířený blud a pravdou je že štítná žláza pokud je v pořádku dokáže tělo spálit naprosto neuvěřitelné množství kalorií aniž by to pohnulo s váhou. Osobně jsem bez jakékoliv tělesné aktivity zkoušel j ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: čtv úno 04, 2021 9:52 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Martin_mo píše:Odkaz na výzkum Prof. MUDr. Jiřího Berana, CSc. https://www.orthodont-cz.cz/data/files/Isoprinosine-informace%20pro%20zdravotn%C3%ADky.pdf Vzhledem k tomu, že tato léčba může být účinná a přínos převýší rizika, zejména poškození plic a orgánů, nebo smrt, lze s tímto souhlasit. U starš ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: stř úno 03, 2021 10:01 pm 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

neti píše:Viem, viem, myslím, že je dôležitý čistý jód, takže je to vo výsledku jedno. Včera som si ukuchtil modrý jód podľa upraveného receptu: začal som variť 160 ml vody, do ktorej som pridal 3 lyžičky Zlatého klasu, rozmiešal som a krátko povaril. Obsah som zlial do skleneného pohára, nechal vyc ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: CHELACE (vyvázání těžkých kovů z těla)

Napsal: stř úno 03, 2021 9:56 pm 

Odpovědi: 176
Zobrazení: 379775

vladdo píše:Treba pri EDTA uzivat aj nejaky sorbent - chlorellu alebo nieco ine?Aby vyviazalo tazke kovy s tela?Ci aj samotna EDTA to dokaze cez moc? Vdaka Pokud fungují dobře vylučovací orgány asi nic dalšího není potřeba i když osobně bych asi zvedl tekutiny a snažil se o dokonalou defekaci a podp ...

Napsal: stř úno 03, 2021 9:51 pm 

bodhisutfa píše:Pane Jardo a vy to vidíte jak, co stojí za poklesem nebo absencí tst u mladého muže? Strava, obezita, stress? Má cenu třeba protizanětlivá strava, o které se tvrdí že na to má vliv? Dostatek kcal, hodně tuků ve stravě? Někdy je údajně stav daný geneticky, ale to není můj názor toto t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Životní příběh

Předmět příspěvku: Životní příběh
Napsal: stř úno 03, 2021 6:16 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 5744

Chaldun píše:Zdravím všechny, před pár lety, když jsem hledal odpovědi na mé zdravotní koplikace jsem narazil na tento web pana Zajíčka, díky němu jsem zjistil, že trpím kvasinkama candida albicans a našel jsem přesně možné příčiny a hlavně jak se mohu z této nepříjemné nemoci vyléčit. Studium webu ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: stř úno 03, 2021 5:42 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

minko79 píše:Chcel by som sa opýtať, či pri "žluté polívce", je i vhodnejšia doba užitia, či ráno večer, nalačno, po jedle, alebo je to jedno, vďaka za odpoveď, pekný deň prajem, milan Předpokládám že vzhledem k obrovskému množství aktivních bakterií které takto člověk naráz dodá je to skoro jedno, ...

Napsal: stř úno 03, 2021 8:23 am 

neti píše:Samozrejme, veď čo je lepšie - polievať záhradu s deravou krhlou alebo odstrániť príčinu strácajúcej sa vody v krhle? Silný faktor je určite genetika. Lenže z toho, čo som si o testosterone prečítal, tak naši dedovia mali v priemere vyšší testosteron. Inak vysoký testosteron muža "zabíja", ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: stř úno 03, 2021 8:18 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

vladdo píše:Asi som to zle napisal -bolo to myslene ci sa moze HCl pridat aj do Tepperw.zmesi za ucelom lepsieho vstrebania -hlavne teda tych uhlicitanov (Hcl ich meni na chloridy?). Tak předpokládám že výsledkem bude neutrální směs protože to spolu zreaguje a netuším jak to pak bude fungovat.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pon úno 01, 2021 10:58 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

vladdo píše:Dakujem. Skusim to aspon s KCL. Chloridy vseobecne sa maju radi s HCl aj napriek tomu ze su zasadite? Ktovie ako to je s uhlicitanmi - napr. teperweinrova zmes. Ci podobne HCl "aktivuje" mineraly, ktore by sa aj tak v zaludku zmenili na chloridy...ALebo treba braat zvlast a dodrzat odstu ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Probiotika

Předmět příspěvku: Probiotika
Napsal: pon úno 01, 2021 8:49 pm 

Odpovědi: 114
Zobrazení: 220837

Abstinující Bojovník píše:Prosím vás, ještě mě napadl jeden dotaz... Je žádoucí, nebo alespoň bezproblémové, když si kvašenou zeleninu(kimči, pickles) ,,nastavím" syrovou zeleninou(myslím až na talíři, ne v kvasící nádobě, v té zůstane jenom kvašená zelenina)?Jakoby z toho udělám společný salát? Pod ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Sauna

Předmět příspěvku: Sauna
Napsal: pon úno 01, 2021 12:17 pm 

Odpovědi: 161
Zobrazení: 277442

neti píše:Máte to krásne urobené, pán Jarda, jednoducho, efektívne. Nevedel som, žiaľ, o možnosti a benefitoch infra červených žiaroviek a pritom je elektrokábel na svetlo do búdky natiahnutý, čo už... V jednoduchosti je vždy největší síla a to jsem na základní konstrukci sauny ani nesáhl je to tam ...
Stránka 125 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem