Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 11:34 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 151 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Problémy se střevem

Předmět příspěvku: Problémy se střevem
Napsal: úte srp 25, 2020 11:10 am 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 241209

Droffar píše:Dobrý den, je pravda, že endiaron neničí ve střevě tu dobrou mikroflóru. Ano je prakticky neškodný s tím že se pochopitelně bavíme o krátkodobé aplikaci tedy v řádu do 10-14 dnů.

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: úte srp 25, 2020 11:01 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Alopat píše:Úsměvné, jak se člověk hlásící se do transportu ptá ostatních shromážděných, jestli je cílová stanice s názvem Auschwitz bezpečná. Vakcinaci si představte jako sprchu s Cyklonem-B, vyrobila ho stejná farmakomafie, pouze si gójové a vyvolení mezi sebou tentokrát vyměnili postavy, respekti ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: úte srp 25, 2020 8:35 am 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Slávek.B píše:Děkuji za reakci. Zkoušel jsem to dnes vážit a celkově ty dvě lžičky opravdu vychází na cca. 10mg chloridu hořčíku. Zkusím tedy dávku snížit. Nevím zda hořčík dokáže tak rychle fungovat, ale před tím než jsem začal užívat hořčík jsem byl úplně vysílený a ospalý i když jsem prospal třeb ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: pon srp 24, 2020 9:56 pm 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

fox píše:Prosím o názor, zda se produkt níže dá považovat za blízký organickému terpentýnu s podobnými účinky jako lékárenský petrolej nebo se spíše blíží třeba oreganovému oleji.. V potřebách pro malíře obrazů (Chagall) je v nabídce výrobek renomované italské firmy Maimeri s názvem Essenza di Treme ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Problémy se střevem

Předmět příspěvku: Problémy se střevem
Napsal: pon srp 24, 2020 9:47 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 241209

romaneta píše:dobry vecer, chtela bych vas poprosit o radu. asi pred 14ti dny se u me objevila velka plynatost, ktera neustavala a bylo to hodne neprijemne, plyny odchazely neustale, rano, vecer. mam problemy i s vyprazdnovanim. jsem unavenejsi i psychika se mi zhorsila. musim se priznat, ze posledn ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Ocista jater+Sankha

Předmět příspěvku: Ocista jater+Sankha
Napsal: pon srp 24, 2020 9:34 pm 

Odpovědi: 16
Zobrazení: 55713

Miroslava píše:Dobrý den, jsme pravidelnou čtenářkou Vašich stránek a často se mnohými radami inspiruji. Chtěla bych se zeptat, zda si mohu udělat očistu jater / Malachov/ a hned druhý den ráno, kdy začnou odcházet kaménky /už jsem prováděla mnohokrát, takže přesně vím jak úžasná očista to je/ ... z ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: pon srp 24, 2020 7:18 am 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Slávek.B píše:Dobrý den, chci se zeptat zda je normální při užívání Chloridu hořečnatého řídká stolice. Chlorid užívám 4 den cca. 2 čajové lžičky na 3l vody bez průjmu, ale po užívání mám ráno i večer hodně řídkou stolici. Při prvním užití jedné čajové lžičky v 1,5l vody jsem vypil půl flašky a okam ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned srp 23, 2020 7:37 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Oslik555 píše:Zdravím Vás ….. Mám zvláštní problém. Když si dám vlašské ořechy, tak hrstku tak dva dny na to mám úzkosti a je mi na zvracení a celkově velmi zle. To stejné mi dělá rybí tuk i jiné tuky jako třeba kukuřičný. Pochopitelně když se těmto věcem vyhýbám tak se cítím dobře. Na netu jsem naš ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: VRAJ (!)MÄKKA(!) VODA SKRACUJE ZIVOT A ZANASA CIEVY !!??

Napsal: ned srp 23, 2020 7:30 am 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 27090

Xrazovy_nick píše:Pán Jarda, tu ale nejde o bakteriálne neupravenú povrchovú vodu... Tu ide o to, že v tom videu sa jasne hovorí, že MäKKÁ voda je ŠKODLIVÁ, a TVRDÁ voda je ZDRAVIU PROSPEŠNÁ. Vyslovene sa v tom videu uvádza, že mäkká voda spôsobuje TVRDNUTIE CIEV. Pustil som to mojej mamke, ktorá sa ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Fibromyalgie

Předmět příspěvku: Fibromyalgie
Napsal: ned srp 23, 2020 7:02 am 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 40411

krasnagadgetka píše:Máte s tímto problémem nějaké zkušenosti? Co by mohlo pomoci? Děkuji. Tento problém je dosti často spojován s deficitem jódu již se to zde tuším někde probíralo.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: ned srp 23, 2020 6:52 am 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Alopat píše:Máte pravdu, zrychlují a zvyšují dávkování infekčního agens a už jim nevadí ani chodící reklama na kontaminovanou vakcínu, dříve si vzhledem k inkubační době dali dvousložkovou biologickou zbraň do souvislosti s dávným očkováním pouze naturopaté a lidé se sloní pamětí. Vše jsem popsal už ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: VRAJ (!)MÄKKA(!) VODA SKRACUJE ZIVOT A ZANASA CIEVY !!??

Napsal: sob srp 22, 2020 8:32 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 27090

Xrazovy_nick píše:Ahojte, nemam s kym preberat veci ohladom zdravia, tak som tu zas.... Toto som nasiel na nete.... https://www.mojevideo.sk/video/32e9b/sl ... _2020.html Slovenski vedci obohacuju vodu o ANORGANICKE mineraly z hornin (vapnik, horcik) s tym, ze sa to bude zavadzat v niektofych obciac ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Cerviko-kraniální syndrom?

Předmět příspěvku: Cerviko-kraniální syndrom?
Napsal: pát srp 21, 2020 8:26 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 26514

rokony píše:Tím mám na mysli, že jsem ani nejmenší zlepšení nepozoroval po dvoudenním užívání směsi hydrogenuhličitanů a ani po podávání Daosinu před jídlem, z čehož usuzuji, že nejspíš nejde o histaminovou intoleranci. Na ty střeva, pomohlo by dodat nějaké laktobakterie? Nebo jak Vaši hypotézu ověř ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater - složení vyloučených kamenů

Napsal: čtv srp 20, 2020 9:21 pm 

Odpovědi: 193
Zobrazení: 446035

Vlčica píše:..to byla první očista. V druhé šly kameny větší, skoro 2cm a ty poslední byly ve vápenné krustě. Přitom na ultrazvuku mně řekli, že tam mám jen písek, ale žlučník obrovský.. myslíte, že se nemusím bát třetí očisty, když ty poslední kameny byly tvrdé? Pokud vám nebylo blbě tak proč se bá ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: čtv srp 20, 2020 8:35 pm 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

laco píše:sesternia ma syna,,teraz uz >7rocneho,,, do 5 rokov ziaden problem,, pred cca rokom, cukrovka I.typ, z nicoho nic.v rodine ziaden cukrovkar .. MMR vakcina v 5 roku ,preockovanie,,,aj ked: *Od 1. januára 2020 sa na základe Imunologického prehľadu z roku 2018 menilo povinné pravidelné očkova ...
Stránka 151 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem