Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 11:36 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 152 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Cerviko-kraniální syndrom?

Předmět příspěvku: Cerviko-kraniální syndrom?
Napsal: čtv srp 20, 2020 8:30 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 26514

rokony píše:Takže se histaminová nesnášenlivost nepotvrdila, Vaše směs, ani Daosin nezabraly. Navíc jsem si uvědomil, že každému zhoršení předcházela koupel v bazénu a v potoce, ovšem jen nohy, jelikož namočit si do studené vody záda si už nějakou dobu netroufám, ale i přesto tělo reaguje. Snažím se ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Problémy se střevem

Předmět příspěvku: Problémy se střevem
Napsal: stř srp 19, 2020 9:29 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 241209

Droffar píše:Dobrý den, pane Jardo. Mám od podzimu problémy se střevy a stolicí. Léčil jsem se včelími bodnutími. Začalo to asi od té doby co jsem měl těch bodnutí více a měl jsem po tom krev ve stolici s hleny. Od té doby krev už nic a ty včely si už nedávám. Někdy mám průjem s neforemnou stolicí, ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: úte srp 18, 2020 6:52 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Igi píše:Jarda: Jak jsem psal, důvod je lenost - na RO vodu bych musel čekat moc dlouho a pokud bych ji potřeboval do PET láhve, tak ještě bych musel napřed do PETky nasypat něco (používám uhličitan hořečnatý, him. sůl apod.) aby RO voda "nevyžrala" svinstva z láhve. Deane: Děkuji za radu, ale mám v ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bor-Bór

Předmět příspěvku: Bor-Bór
Napsal: úte srp 18, 2020 6:51 am 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 123221

krasnagadgetka píše:Objednala jsem si bór ve formě Boroglukonat vapenaty. Je to dobra forma? Mam doma i kyselinu boritou a borax, ale jedna lekarnice mi rekla, ze to urcite uzivat nemam. Tak ja ted nevim. Trochu se toho boraxu bojim. Tak když máte dost peněz na vyhazování klidně to berte, ale statis ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: pon srp 17, 2020 8:39 pm 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

Alopat píše:Nerozumím tomu, proč Nafta destylowana z uvedeného odkazu obsahuje 45% Ethanolu a moc přesvědčivě nepůsobí ani označení, že se jedná o homeopatický přípravek. A vůbec, předpisy Evropské unie by jim ropný produkt (kerosen) pro vnitřní použití nedovolily prodávat, takže se jedná buďto o kl ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Menstruace

Předmět příspěvku: Menstruace
Napsal: pon srp 17, 2020 8:19 pm 

Odpovědi: 190
Zobrazení: 332561

fotof píše:Tak, lžičkou myslím přiloženou dávkovací "mini lžičenku". Spočítáno, přeměřeno mažu max. 70 mg progesteronu ráno a na noc.Když jsem mazala jiný prog.krém 2 xdenně kde bylo v dávce 20 mg tak se hladina progesteronu ani nehla. Lehce se zlepšila hypof. ŠŽ, /beru euthyrox, mám i zvýš. protilá ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon srp 17, 2020 8:46 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Mojzo píše:Chtěl bych se vás zeptat na tento produkt. Je možné, že je mi po těch ingrediencích špatně a mám z toho žlutou stolici? Beru to 3x denně s jídlem a myslel jsem, že vyberu všech 90 tablet, tzn kůra na 30 dnů, neni mi po tom ale dobře a rozhodilo mi to trávení. Je to normální a stav si sedn ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: pon srp 17, 2020 8:39 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Oslik555 píše:Mám takovýto problém když nic neberu, mám normální výsledky na štítnou žlázu (TSH, T4,ft4,T3,FT3, protilátky). Jakmile ale začnu brát doplněk manganu, chromu, boru, selenu,mědi a jodu a to velmi malé dávky a poměrně krátce tak mi začnou cukat svaly po těle, začnu mít žlutou stolici a d ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Menstruace

Předmět příspěvku: Menstruace
Napsal: ned srp 16, 2020 6:24 pm 

Odpovědi: 190
Zobrazení: 332561

fotof píše:Dobrý den, dokáže prosím někdo poradit, zda lze v mém věku prodloužit menstr. cyklus mazáním progest. krému. Mažu krem "onasnatural" lžičku ráno, lžičku na noc. Dle návodu - začínám 10 den cyklu , mažu, mažu...i tak se menstruace objeví již 21 - 23 den, tím pádem přestávám mazat začínám z ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: ned srp 16, 2020 3:59 pm 

Alopat píše:Peťour roste sám a kopřiv je také všude dost a pak už jen o víkendech a svátcích upéct kachnu, každý pracovní den mazat paštiku z kachních jater a sádla a konzumovat domácí vejce. Foods that Contain Vitamin K https://innovixlabs.com/blogs/insights/foods-that-contain-vitamin-k Menadione ( ...

Napsal: ned srp 16, 2020 12:48 pm 

Alopat píše:Určitou představu lze získat z ceny biopotravin a hovězího masa, kde je zahrnuta náročnost na čas a pozemky. Cena domácího produktu musí být oproti velkochovům násobná, už jenom proto, že vedle jádra vyžaduje obhospodařování druhého pozemku na krmení zeleným a toto, když si při nákupu ně ...

Napsal: ned srp 16, 2020 7:49 am 

Alopat píše:Vždyť si to lidé dělají sami, aby kráva dávala kvalitní mléko a smetanu, potřebuje se pást, to samé zelené (píci) a žluté (sluníčko) potřebují králíci (vojtěška), krůty, kachny (kopřivy), husy, prasata (žaludy, okřehek) a slepice (plevel, brouci). Pouze šrot a jádro nestačí, to už by sna ...

Napsal: sob srp 15, 2020 8:18 am 

Alopat píše:Sledoval jsem biochemii nemocí a s tím související působení parazitů a dovedlo mě to zpět k podvýživě. Dokonce je možné udělat rovnítko mezi doplňováním vitamínů a minerálů důležitých pro chod štítné žlázy (potažmo hormonální soustavy) a imunitou. Modulating the function of the immune sy ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: sob srp 15, 2020 7:21 am 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

Beladona píše:Po 3 týdnech braní ATB skvrna nezmizela. Stává se to? Nemohla by to být nějaká jiná kožní choroba? To je docela divné, skvrna je přímou reakcí na akutní infekt v daném místě a ten po několika dnech v místě vniku infekce odezní a skvrna mizí. Infekce se pak už nekontrolovatelně šíří a n ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Cerviko-kraniální syndrom?

Předmět příspěvku: Cerviko-kraniální syndrom?
Napsal: čtv srp 13, 2020 8:33 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 26514

rokony píše:Děkuji Vám, teď pojedu ještě na dovolenou, takže testy budu řešit až po příjezdu. Chtěl jsem se ale poradit, jak vyloučit případnou histaminovou, nebo autoimunitní reakci. Tuhnutí svalů je totiž spojeno s jejich pálením a neomezuje se pouze na oblast šíje, ale vyskytuje se i v lýtkách a ...
Stránka 152 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem