Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:42 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 159 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv čec 16, 2020 6:02 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Lila píše:Mohu zapít zinek v tabletě citrátem hořčíku rozpuštěného ve 2 dcl vody, teď jsem tady četla, že by má být odstup, jak velký? Děkuji Ono bude dost záležet o jakou formu zinku jde nicméně odstup je určitě vhodný a stačí 30-60 minut.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kouření

Předmět příspěvku: Kouření
Napsal: čtv čec 16, 2020 6:00 pm 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 149486

Tals píše:Vůbec nechápu, proč o tom diskutovat na fóru. Je lepší vyhledat kvalifikovanou lékařskou pomoc. Mimochodem, velmi doporučuji tuto lékárnu Helpinghand-pharmacy Právě proto že ta kvalifikovaná pomoc lidem bohužel mnohdy nefunguje hledají jiné možnosti, to vám při šíření reklamy, což je mimoc ...

Napsal: čtv čec 16, 2020 9:03 am 

Alopat píše:Pokud se jedná o vysokodávkovou léčbu vitamínem C, tak té brání strach pacientů na Warfarinu z ovlivnění ředění krve. S těmito lidmi je lépe si nic nezačínat, pro svou víru ve farmakomafii chtějí trpět. Přitom stačí přejít na účinkem srovnatelný aspirin a léčbu srdečně cévních onemocnění ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: čtv čec 16, 2020 8:57 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

krasnagadgetka píše:Trpim hypoglikemii. Muze to zpusobovat to, ze mam ve vlasovce -56 % chromu? Nebo to bude zpusobeno jeste necim jinym? Napriklad kandidou? Tam může jít o více příčin přičemž nejčastější je nízký kortizol což neumožní tělu pružně reagovat v případě deficitu sacharidů ve stravě. Chr ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: čtv čec 16, 2020 8:47 am 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

krasnagadgetka píše:Prosim vas muze chrom vyvolat uzkost nebo herx reakci? Dekuji Tak on výrazně snižuje cukr tedy paniku vyvolat může protože tělo pak nemá z čeho brát a blbne.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Prach

Předmět příspěvku: Prach
Napsal: stř čec 15, 2020 6:16 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 16612

Denna píše:Zdravím vespolek. Řešil jste tady prosím někdo, že jste se nastěhovali do takového fungl nového bytu a extrémně se v něm prášilo? Já už nevím co s tím, mohla bych utirat prach úplně každý den. Tohle jsem ve starém panelákove bytě až v takové míře neznala. Sice jsem tam utírala prach také ...

Napsal: úte čec 14, 2020 7:02 am 

Alopat píše:Lipoprotein (a) je náhradou askorbátu https://www.dr-rath-foundation.org/2017/10/lipoprotein-a-is-a-surrogate-for-ascorbate/ Je otázkou zda něco takového bude chtít moderní medicína přijmout, na tom se nedá vydělat proto si myslím že se to do praxe nikdy nezavede.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Derivační koupel

Předmět příspěvku: Derivační koupel
Napsal: úte čec 14, 2020 6:57 am 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 136986

Jednorazovy_Nick píše:Tak...po necelých dvoch rokoch sa znova púšťam do derivačného kúpeľa (a hneď po pár kúpeľoch mám jasnejšie očné bielka a plochšie brucho - nejaké plyny mi pouvolňovalo)........ALE NEVIEM SI TERAZ SPOMENÚŤ, či aj vtedy som po pár derivačných kúpeľoch cítil akoby nachladnutie pen ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: ned čec 12, 2020 3:39 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Vlado09 píše:Dekuji. Jeste bych se chtel zeptat na Peroxid horciku jestli by byl take eventuelne ucinny na to sibo nebo to jiz radeji nemichat? Tak některé prameny ho doporučují nicméně já bych ho do toho nyní netahal. Protože pokud něco bude fungovat blbě a nebudete schopen odhadnout co, musíte pak ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Oční vady

Předmět příspěvku: Oční vady
Napsal: ned čec 12, 2020 2:03 pm 

Odpovědi: 200
Zobrazení: 382630

ondra258 píše:Ahojte Na začátek v tomto příspěvku se sám neptám na nic, ale chci vám předat informace které jsem nashromáždil za vysokou cenu. Neptejte se mě tady na nic, nebudu odpovídat protože všechno co potřebujete vědět už je zde napsané. Určitě to hodně z vás pomůže ale je potřeba abyste to př ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: ned čec 12, 2020 10:26 am 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 387871

ash píše:v priloze prikladam zpravu z vysetreni jendoho znameho. po letech se mu vratilo mravenceni v koncetinach (v minulosti uz se mu jednou stalo ale odeznelo), hlavne nohou a v podstate prestal byt schopen normalne chodit. zjevne je to nejake poskozeni nervoveho systemu. zkousim vlozit k borelio ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: MSM (Methylsulfonylmethane) organický zdroj síry

Napsal: sob čec 11, 2020 8:21 pm 

Odpovědi: 273
Zobrazení: 552993

ondra258 píše:Můžu se zeptat, dokáže MSM zhoršovat nedostatek nějakého minerálu, vitamínu apod ? pokud ano tak kterého ? Děkuji Obecně se tvrdí že je po všech stránkách bezpečné a vzhledem k tomu že se vyskytuje v celkem širokém spektru potravin předpokládám že nic zásadně nesnižuje. Každopádně výzk ...

Napsal: sob čec 11, 2020 5:54 pm 

Alopat píše:Why Animals Don’t Get Heart Attacks … But People Do! S podtitulem: Prírodná prevencia srdcového infarktu, cievnej mozgovej príhody, vysokého krvného tlaku, diabetu, vysokého cholesterolu a daľších kardiovaskulárnych ochorení. https://www.dr-rath-foundation.org/2018/07/why-animals-dont-ge ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Enzymy, Podpora funkce slinivky

Předmět příspěvku: Enzymy, Podpora funkce slinivky
Napsal: sob čec 11, 2020 4:20 pm 

Odpovědi: 100
Zobrazení: 220816

Menma21 píše:Tak som trošku hľadal na nete a našiel som pár vecí k enzýmom.. Tam kde sú uvedené len v mg/g znamená že je len uvedený objem ale učinnosť sa neudáva.. Tá sa udáva v tých enzýmových jednotkách ktorých je viac druhov.. až moc a je tam zbytočný chaos.. napriklad som našiel toto USP = Unit ...

Napsal: sob čec 11, 2020 1:27 pm 

ondra258 píše:Zdravím docela mi brní prsty a končetiny a cítím takové záškuby svalů a mám suché oči. Mohlo by se jednat o nějaký nedostatek ? Děkuji Tak mohlo, ale tam se bavíte o tolika možných variantách že je potřeba minimálně si spočítat stravu na nutriční kalkulačce cornometer.com a alespoň odh ...
Stránka 159 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem