Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:58 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1715 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1712, 1713, 1714, 1715, 1716, 1717, 1718 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Padání vlasů

Předmět příspěvku: Padání vlasů
Napsal: čtv čec 29, 2010 8:28 pm 

Odpovědi: 354
Zobrazení: 586294

muflon píše:Cituji z: http://www.vicevlasu.cz/lugoluv-roztok-2-1090-0.html Tommya píše: na immortalhair.org....(zkratka dále:IH), tam (angl)píšou: 90% procent z nás "postihnutých"(padání vlasů) má deficit jódu (dle IH). Běžné tablety např. Kelp mají pouze 0,125 mg jodu, abys smazal deficit, tak potř ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: čtv čec 29, 2010 8:21 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

muflon píše:Zajimalo by nas zda bylinky natrhane večer (nakrájené nebo vcelku) jde do rána uchovat v lednici-chlorofyl by měl snad být nedotčen(nebo nějak oxiduje?), s enzymy a radiovitalitou to bude oproti čerstvě natrhaným asi horší...Ale nouzově snad lze použít byliny natrhané předchozí den? (... ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv čec 29, 2010 8:01 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

zdravyzivot píše:Dobrý den, je možné používat Magnesii lactici v těhotenství? Píší tam, že jen po poradě s lékařem a poslední 3 měsíce může vyvolat ochablost svalů novorozence.... Předem díky za odpověď. Dle mého názoru to bude vadit určitě méně, než velký deficit, který má naprostá většina matek a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: čtv čec 29, 2010 7:57 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Díky. Doporučil byste na ty moje vápenné úsady v ramenou trochu cvičit, lehčí činky, do první malé bolesti nebo většího tlaku apod? Člověk by se chtěl trochu hodit do kondice, ale nerad by si to zhoršoval. Pokud bude v těle dostatek hořčíku a vitamínu D3, tak pohyb určitě neuškodí, spí ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: čtv čec 29, 2010 10:23 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Petra píše:Dobré ráno, shodou okolností mě kvůli plánovanému těho kvůli únavě nabral lékař krev na štítnou žlázu. Zeptám se asi blbě, ale nevím, co se tímto odběrem všechno zjistí, ale dá se z výsledků 100%ně vycházet? Myslím tím, že když budu sledovat teplotu, jak jste mi psal a výsledky budou nízk ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř čec 28, 2010 9:53 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Curious píše:Dobrý den, bylo by možné použít při očistě zelený jíl jako pohlcovač, např. před vypitím první epsomky? Díky, Katka Opravdu netuším, jak by se tělo chovalo, jedině to budete muset prubnout, nic takového jsem nikdy nezkoušel. Důležité je pouze, aby to nevyprovokovalo žlučník k vyloučení ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: stř čec 28, 2010 4:48 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Beladona píše:Neznám objem kapky a tak jsem to počítala obráceně, kolik kapek je 1 cm3. Měřila jsem to přibližně se zaokrouhlením dolů, radši míň než víc, tím nic nezkazím, mám se ráda Ale ty 4 kapky se mnou nic nedělají, tak dneska přidám na 6. To se zase nemusíte tolik bát, já jsem v zájmu vědy vy ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Zánět dásní

Předmět příspěvku: Zánět dásní
Napsal: stř čec 28, 2010 4:38 pm 

Odpovědi: 60
Zobrazení: 121385

Marcela píše:Dobrý den, prosím o radu pro svého manžela. Je mu 41 let. Vypadl mu přední zub a lékař po rentgenu dignostikoval silnou paradentozu a doporučuje vytržení všech zubů. Zuby se zatím nekývají. Dásně krvacejí při čištění jen občas a málo. Čím se dají zuby zachránit? Jsou vlastně dvě základn ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Padání vlasů

Předmět příspěvku: Padání vlasů
Napsal: stř čec 28, 2010 4:24 pm 

Odpovědi: 354
Zobrazení: 586294

muflon píše:Mame v blizkosti lom(povrchový důl) kde se těží velmi kvalitní kaolin... Myslím ze se nějak zvlášť ten kupovaný nebude čistotou ličit od tohoto... ...pokud se ovšem ten kupovaný specielně ještě dál nepročiš'tuje před distribucí. (zenske pohlavi v prechodu a jeste s padanim vlasu je nutno ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř čec 28, 2010 4:18 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Marcela píše:Bylo by vhodné po očistě jater provádět denně klystýry? Před 14 dny jsem provedla 3. očistu jater a necítila jsem se dobře (únava, podražděnost, klesl mi tlak - takže se mi nezvykle točila hlava po sebemenším výkonu). Po týdnu jsem dočistila střeva klystýry a stále jde ze mě "zlutý obsa ...

Napsal: stř čec 28, 2010 4:05 pm 

Pavelka. píše:Jaký máte názor na levnější generika vitamínů, např B6, stejné jako dražší firmy? Tam není kromě ceny zásadní rozdíl a nejlevnější B6 koupíte na http://www.swanson.cz/2-1-zdarma-vitamin-b6-100100mg

Napsal: stř čec 28, 2010 4:05 pm 

muflon píše:OK. Ja to neresim, (šli jsme cela rodina na preventivni kontrolu-otec ma srdecni vadu tak mne zajimal u nej draslik...protoze jsem jim koupil aspon tu sul "Mary" v kauflandu (Nacl+KCl). Aspon ted vime jak na tom jsme - hlavne s Mg a K. NAOPAK JSEM RAD !- prave diky Vasim radam k horciku+ ...

Napsal: úte čec 27, 2010 8:55 pm 

muflon píše:Na preventivni kontrole mi na pozadani namerili tyto hodnoty v krvi: Na 144 K 4,29 Mg 0,86 Ca 2,47 Chloridy 102 P 1,48 fosfor Podle nastavenych lekarskych norem jsem v limitu...presto by mne zajimal nazor na nektere tendence -co by bylo lepe zvysit a co naopak se snazit trochu snizit.... ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: úte čec 27, 2010 8:48 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

ivvlik píše:Já si odštavnuju melounové slupky celé i se zelenou tvrdou kůrou ,nevím jestli je to dobře,ale chutná mi to.Myslím si,že brambory jsou víc chemicky ošetřovány a po umytí je taky jím se slupkou. Ničemu to nevadí, pouze lidé jsou dnes dost zhýčkaní a taková ta nahořklá chuť jim prostě neje ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: úte čec 27, 2010 4:32 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Beladona píše:Ještě mám jeden dotaz: Je nějak důležité to další rozředění na 1% kyselinu? Ta 3,5% je pro mě praktičtější pro lepší manipulaci a přenášení. Když to přepočtu, tak ten 1 cm3 1% je asi 4 kapky 3,5% a můžu jí dávkovat ze skleničky od kapek do nosu. To není nijak podstatné, důležité je kon ...
Stránka 1715 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1712, 1713, 1714, 1715, 1716, 1717, 1718 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem