Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:26 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1717 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1714, 1715, 1716, 1717, 1718, 1719, 1720 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned čec 25, 2010 8:21 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

muflon píše:Koupili jsme pro zmenu mleko z automatu. Jinak bereme primo z kravina zchlazene, a s nesebranou smetanou-to rovnou po zteplani na pokojovou teplotu dame houbickam.... Mame pocit ze mleko z automatu neni tak tucne, nejspis tam je sebrana smetana aby jim to neucpalo trysky a nezluklo... DO ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned čec 25, 2010 7:40 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Kometa píše:Kvůli případným možným breberkám jsem začala užívat česnek. Jak už jsem psala do jiného tématu, v jídle ho snesu jen homeopatické množství, tak si ho po jídle prolisuju do skleničky, smíchám s vodou, vypiju a co nejrychleji spláchnu další vodou. Je to takhle k něčemu? Jaké množství česne ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned čec 25, 2010 6:49 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Pavel Veselý píše:Srovná řepnou šťávou nebo tím novým životním stylem a vitamíny co beru?Dá se jim (ledvinám) nějak pomoc?Myslím kromě melounové očisty,ta mě teď docela baví Uvedená opatření bohatě stačí a mělo by se to srovnat do normálu.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: ned čec 25, 2010 6:47 am 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

NOWOCAYN píše:To Jarda, To Igor : chudáci Ekimáci, ktorí v skutočnosti viac varili ako jedli surové..... tí museli byť riadne prekyslení.... Chudáci Mayovia a iné silné domorodé kmene, ktoré mali vysokú výdrž, najmenšie zastúpenie zubných kazov a ich ženy mali silu ako muži z kmeňov, ktorí žili hlav ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vitarián

Předmět příspěvku: Vitarián
Napsal: sob čec 24, 2010 10:51 pm 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 43597

NOWOCAYN píše:FDH : choď do posilňovne, a odcvič 90 minút tvrdého tréningu. Ak to nedokážeš, tvoja "palivová zmes" stojí za starú belú... Ak to dokážeš, tak ti spomínaná strava vyhovuje. Ak nie si zdatný a máš rozhodenú psychiku (moja sa dostáva do normálu odkedy konzumujem stravu vhodnú pre mňa), t ...

Napsal: sob čec 24, 2010 10:43 pm 

sad píše:Pane Jardo , je vidíte kombinaci ke snídaní / sušené kokosové plátky, 3 sušené švestky nebo fíky, mandle, kokosová moučka, skořice + kokosový olej / . Je vhodné konzumovat rýžovo-jáhlové chlebíčky s ohledem na kvasinky ? V srpnu je další jaterní očista , kde piji jablečnou šťávu + kombuchu ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Pomocníci -Vyjímečné rostliny a léčivé houby

Napsal: sob čec 24, 2010 10:36 pm 

Odpovědi: 143
Zobrazení: 247179

Host píše:Co japonská Shiitake http://zkracene.cz/eueD alias houževnatec jedlý? Lze konzumovat syrovou jako hlívu nebo žampiony? To je vynikající houba, ale musím přiznat, že syrovou nedovedu vyhodnotit, tu jsem nikdy nezkoušel, ani netuším, zda se dá koupit, vždy jsem měl pouze sušenou.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: sob čec 24, 2010 10:30 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

NOWOCAYN píše:Každá potravina pôsobí na každého človeka trochu inak, na niekoho úplne inak.... NEMôŽEME ROZDELIŤ POTRAVINY NA ZÁSADOTVORNÉ A KYSELINOTVORNÉ..... Lebo na každého pôsobia trochu, alebo výrazne INAK ! Mám Betaine HCL.... Dnes (ešte to trvá) ma páli žáha... Povedal som si :"Dám si po dlh ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: "Superpotraviny"

Předmět příspěvku: "Superpotraviny"
Napsal: sob čec 24, 2010 10:23 pm 

Odpovědi: 199
Zobrazení: 248371

muflon píše:Ano, je to i o lenosti a ochoty jít si něco nasbírat, sušit, kapslovat...Pro mno lidí je žel "Time is money"...a ocitají se v bludném kruhu vydělávání peněz, hektického nezdravého života, na jehož léčení kvůli nedostatku času radši mnozí dají raději peníze než aby se sebou něco udělali.. ...

Napsal: sob čec 24, 2010 10:18 pm 

Pavel Veselý píše:Jo jo,o tom nedostatku vím.Dělal jsem si test a dopadl katastrofálně a ještě k tomu jsem krevní skupina A a ty to tak prý mají vždy.Zatím to řeším 2x denně šťávou z řepy,kořením,kávou,výplachy žaludku a 75% vitastravy.Až budu mít víc času a odhodlání tak se pustím i do HCL.Můj otec ...

Napsal: sob čec 24, 2010 8:47 am 

Pavel Veselý píše:Jo taky si vždy po pár chvílích říkám že až v tom budu profík tak to budu vychytávat lépe.Dnes jsem zkusil postup-snídaně meloun + cca 4g vit C + čajová lžička borůvek a další 4g si dám až po večeři nebo před spaním s rajčetem.Uvidíme co v průběhu dne naměřím.Zajímavé je že to ph n ...

Napsal: pát čec 23, 2010 7:08 pm 

Pavel Veselý píše:Dobrý den! Chci se zeptat jak je to s tim ph organismu když beru vitamín C ve větších dávkách.Včera jsem z něj byl hrozně překyselený tak jsem si dal na základě Vašich rad meloun.Jenže jsem ho snědl dost protože byl velmi chutný a ještě k tomu jsem si ho dal večer takže jsem strávi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bobkový list

Předmět příspěvku: Bobkový list
Napsal: pát čec 23, 2010 6:54 pm 

Odpovědi: 70
Zobrazení: 159851

Zaratustra píše:Je možné bobkový list rozmixovat a macerovat za studena cca 1 min?? A použít ve stejné dávce? S pozdravem LP Za minutu se nemůže vymacerovat naprosto nic, na to je potřeba minimálně 12 hodin a pak patrně ano, ale vyzkoušené to nemám a ani jsem o tom nikde nečetl. Sice nechápu, proč h ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: pát čec 23, 2010 10:58 am 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 75280

Prodám vysoce kvalitní kokosový olej od firmy Tropicai, rozlévaný do nestandardních obalů. Cena za 1000 ml je 420,-Kč plus dobírka. V případě zájmu o menší objem, bude cena oleje zachována a připočítá se pouze rozdíl ceny jiného obalu. Také je případně možné plnit i obaly dodané zákazníkem. Jedná se ...

Napsal: pát čec 23, 2010 10:22 am 

sad píše:Pane Jardo , kdy je nejvhodnější pít kefír / četl jsem , že je nejúčinější pít před spaním / ? Ano večer, ale ne těsně před odchodem do postele, je to prostě potravina a jako potravina se i chová. Kyseliny v žaludku okamžitě vysráží obsaženou bílkovinu a tu pak tráví, navíc při relativně zn ...
Stránka 1717 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1714, 1715, 1716, 1717, 1718, 1719, 1720 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem