Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 11:05 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1745 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1742, 1743, 1744, 1745, 1746, 1747, 1748 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned čen 20, 2010 8:48 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Lenka píše:Jé, tak chápu to správně, že mohu bez výčitek užívat 1-2 litry jablečného pyré, místo šťávy? Nevím, jak u jiných, ale u GS se ten nejjemnější filtr musí umývat 10 minut, a z toho důvodu ho budu velmi nerada používat Přeji krásný den. Patrně to nijak nevadí, já sám podobný postup vyzkoušen ...

Napsal: ned čen 20, 2010 8:44 am 

Lenka píše:Když po očistě jde už jenom čistá voda, znamená to, že střevo je zcela prázdné? Mohu tedy teoreticky epsomskou sůl používat místo klystýru? Nebo se to kvůli té soli často nedoporučuje? To netuším, zda je prázdné, někdy se kameny ve střevě udrží i přes to, že z pacienta jde pouze čistá vod ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: ned čen 20, 2010 8:40 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Pavel Veselý píše:Zdravim! Děkuji za odpověď!Takže na ten hemeroid myslíte že bude hořčík stačit?A jaký byste mi doporučil popř. jaké potraviny?A kolik asi celkově mg za den.Stravuji se podle Vašeho návodu plus mínus jedno nebo dvě vařená jídla denně podle časových možností,ale vždy podle zasad děle ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob čen 19, 2010 10:24 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

nety píše:Dobrý deň, prečítala som si knihu od Dr.Johanny Budwig, Lněny olej - Účinná pomoc proti arterioskleróze, infarktu a rakovine. Veľmi ma zaujala. V knihe sa zmieňuje o svojej metóde: "Dávam onkologickým pacientom prostú, prírodnú stravu. To je všetko. Beriem z nemocníc ľudí, ktorým lekári pr ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: sob čen 19, 2010 10:13 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

NOWOCAYN píše:To Jarda : pán Jarda, teraz mi napadlo, že keď sa menia zložité cukry zo semien (obilniny, strukoviny) na jednoduché (fruktóza, glukóza), tak... nemôžu mi klíčené semená dráždiť candidu ? Ak áno, bude to pre mňa menšia tragédia (alebo skôr väčšia), ale chcem počuť ako to v skutočnosti ...

Napsal: sob čen 19, 2010 10:09 pm 

Lenka píše:Pane Jardo, prosím Vás o názor na tohle. Vadí tedy, že to je pyré, pokazila jsem tím něco? Nebo můžu strojem prohnat občas mrkev, aby se filtr pročistil (a tím myslím šťávu v pátek dopoledne i v 10 hodin po procedúře. Tedy mix jablko mrkev). Ne, nijak to nevadí a asi nevadí ani ta mrkev, ...

Napsal: sob čen 19, 2010 10:06 pm 

Lenka píše:Musím mít tu druhou nohu nataženou? Je mi pohodlnější, když leží skrčená na té pravé skrčené noze. A při té poloze dvě játra stlačená nejsou, takže tomu nerozumím. Je to vhodné pro lepší odchod kamenů, ale nutné to není, stejně jako při té druhé poloze může prostě odcházet toho bordelu mé ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: sob čen 19, 2010 9:57 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

wraithcz píše:Dobrý den, zakoupili jsme podle Vašeho doporučení reversní osmozu co máte tady na obrázkách. A připadá nám že odtéka hodně vody do odpadu. Na 1.2l čisté vody odteče do odpadu 5l vody. Je to normální. Děkuji za odpověď Již jsem to zde také popisoval, normálně odtéká do odpadu 2x -6x tol ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Živá a mrtvá voda

Předmět příspěvku: Živá a mrtvá voda
Napsal: sob čen 19, 2010 8:55 pm 

Odpovědi: 355
Zobrazení: 515080

nety píše:Súrne potrebujem prístroj na výrobu ionizovanej vody. Prosím ozvite sa kto sa tým zaoberá a predáva. ďakujem Nejde o nic složitého, naťukejte do vyhledavače pojem „mrtvá voda“ a pak otevřete fórum U pramene. Otevře se vám diskuze, kde je vše slušně popsáno a stačí na to i laik.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob čen 19, 2010 8:49 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, údajne nakladaná zelenina je nevhodná pri candide. Kvasená zelenina bude tak isto nevhodná ? Mimochodom, pri candide sú nevhodné mungo klíčky (ostatné klíčky sú vraj v poriadku). Dokonca ani vlašské orechy nie sú vhodné. Sranda... mal som peknú pleť, pokožku hlavy ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: sob čen 19, 2010 8:45 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

nika262 píše:Dakujem, este sa chcem spytat, ci moze tu steviu v glicerine, niekde som sa docitala, ze pri tej diete sa moze stevia len v prasku. Tak to netuším s tím zkušenosti nemám, ale pokud mu stévii rozmícháte v kokosovém tuku, bude výsledný produkt velice podobný a máte jistotu, že to kvasinky ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: sob čen 19, 2010 9:38 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

NOWOCAYN píše:to Jarda : škoda, že aj v názoroch na oleje sú také obrovské rozdiely.... Je pravda, že na taký úplne čerstvý a kvalitný ľanový olej má rovnaký názor takmer každý - a to, že je veľmi prospešný... Ale napríklad zakladateľ Dní Zdravia v Košiciach (zhodou okolností mu robí moja mama ekonó ...

Napsal: sob čen 19, 2010 9:32 am 

milda píše:...bude nás jistě víc zvědavců - jaké, které, čí? (oleje) Můžete prosím poradit? Na internetu jsem našel asi tři výrobce (švédský, italský), ale každý chválí své zboží.... v mém oblíbeném obchodě se zdravou výživou mi paní prodavačka vždycky objedná JEDNU 3dl lahvičku řepkového oleje, dov ...

Napsal: pát čen 18, 2010 10:26 pm 

NOWOCAYN píše:Mám otázku : V obchodoch sa vyskytujú olivové oleje rôznej ceny ( a rôzneho objemu, ale teraz sa bavíme o cene... ). Ja osobne kupujem olivový olej "Franz Josef", ktorý v balení 500 ml stojí okolo 3-4 € ( podľa obchodu ). Je zaujímavé, že pod rôznymi jazykmi píšu že je lisovaný za stud ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát čen 18, 2010 10:20 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

luisa píše:moc děkuji za odpověd,,akorát mám problém dostat do syna tu solanku..je možné že dám jablečný džus 1:1 s vodou do které dám ten vitamín C a solanku?a kolik lžiček solanky asi přibližně pro 8leté dítě na den? Můžete ji klidně míchat do té šťávy, pokud jde o solanku v koncentrátu, tak stačí ...
Stránka 1745 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1742, 1743, 1744, 1745, 1746, 1747, 1748 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem