Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 4:25 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 176 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv dub 16, 2020 6:43 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ondra258 píše:Napadá někoho čím by mohlo být toto ? začal jsem přibližně ve stejnou dobu mít problém s kolenem. Nijak jsem si ho nezranil a není opuchlé ale bolí mě, pocitově mi to připadne jako vazy. Ve stejnou dobu jsem také začal mít problém s erekcí ( 23 let ). A taky se mi objevilo na nehtech d ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: čtv dub 16, 2020 6:35 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Mojzo píše:Chtěl jsem se vás zeptat na štítnou žlázu a úbytek na váze. Pro konverzi hormonů jsou mimo jiné potřeba

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: čtv dub 16, 2020 6:17 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Daryl píše:Velice se obávám, že není kam utéct. Myslím si, že povinné očkování bude prosazeo v celém civilizovanném světě a skrýt se před ním se dalo jen někde mezi křováky v hlubokém pralese. Prostě jedině někde, kde neexustují žádné občanské průkazy, pasy a podobné indentifikční pomůcky. Tak zase ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Kefírová houba

Předmět příspěvku: Kefírová houba
Napsal: čtv dub 16, 2020 6:31 am 

Odpovědi: 490
Zobrazení: 657917

liška píše:Ano,chuť to nemá úplně špatnou,jemně nakyslé,ale prostě úplně tekuté,jako mléko.Mám jí v tom stejném mléce nechat déle nebo ho raději po 24 hod. vždy vyměnit a čekat až se rozjede? Nechal bych déle, tím nic nepokazíte.

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Kefírová houba

Předmět příspěvku: Kefírová houba
Napsal: stř dub 15, 2020 4:19 pm 

Odpovědi: 490
Zobrazení: 657917

liška píše:Dobrý den,potřebuji poradit k výrobě kefíru.Asi 7 týdnů mám tibet. houbičku,každý den dělám kefír,mléka střídám selská,stejné nádoby,když se rozmnoží trochu odeberu,stejné místo v pokoji i teplota a pod.,každý den kefír bez problémů.Najednou po sedmi týdnech dva dny po sobě vůbec nehoustn ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: stř dub 15, 2020 2:06 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

bodhisutfa píše:Jeste ny me zajimal jeden takovy detail : muzu mit zaroven vysokou hladinu kortizolu, ale normalni hladinu testosteronu, nebo se tyto dva stavy vylucuji? Tj. Pokazde kdyz mam vysoky kortizol budu mit nizsi tst? Diky To už po mě chcete jasnovidecký výkon a to zatím neovládám, teprve s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sířené rozinky

Předmět příspěvku: Sířené rozinky
Napsal: stř dub 15, 2020 1:19 pm 

Odpovědi: 17
Zobrazení: 23444

VitekH píše:Rozumim - ona to byla zčásti otázka na to použití oleje, jestli se používá jenom ke smíchání, nebo se v podstatě v tom oleji převaří, čímž ztrácí ty enzymy, co má mít. Předpokládám že se strojově sprejují tedy jde o studený proces.

Napsal: stř dub 15, 2020 7:36 am 

VitekH píše:No a tedy je taktez vhodne takove plody proplachovat? Tak určitě i olej se dá z velké části odstranit horkou vodou.

Napsal: stř dub 15, 2020 7:34 am 

Kometa píše:Už možná 6 týdnů se mi děje to, že jakmile pár hodin nějak fyzicky pracuju (a nemusí to být nic namáhavého), prostě že jen neodpočívám a třeba jdu nakupovat- začne mě bolet v krku a vyskočí mi teplota do max 37,3. Protože nechci, aby se mi nic rozjelo, tak si naordinuju klid, nějaké vita ...

Napsal: úte dub 14, 2020 9:25 pm 

VitekH píše:Jo jasně, myslim u rozinek. EDIT2: k čemu se u rozinek používá slunečnicový olej. Ze stejného důvodu jako to síření, molům a jiným breberkám oleje moc nechutnají. Je to sice také hnus nicméně stále lepší než obal parafínem, nebo jiným umělým šmejdem.

Napsal: úte dub 14, 2020 6:18 pm 

VitekH píše:Já se ještě dovolím zeptat, proč se používá slunečnicový olej ? To budete muset nějak upřesnit na co se vlastně ptáte, protože jinak odpověď zní jako zdroj tuku a dle odrůdy s přebytkem omega 6 nebo omega 3 mastných kyselin.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: úte dub 14, 2020 6:40 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

pefi píše:Zaujal mě tento článek: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4046213/ Zjistili, že obyvatelstvo chorvatska sice mírně překračuje množství jódu v moči a tedy oficiálně obyvatelé nejsou na jód deficitní, ale fakticky analýza vlasů naznačuje, že mnozí deficitní jsou. To our surprise, ...

Napsal: sob dub 11, 2020 9:45 pm 

Daryl píše:Osobně si myslím, že v muslimmských zemích vůbec nikdo žádný koronavir neřeší. Tohle bude možná ten případ, kdy média překrucují informace. No dobře, dejme tomu že máte pravdu, ale to pak znamená že jich se netýká ani ten problém ani ekonomický propad, což by jim dávalo značnou výhodu a n ...

Napsal: sob dub 11, 2020 7:56 pm 

Daryl píše:Ano, je těžko představitelné, že existuje nějaké skryté vedení tohoto světa. Ale může to fungovat na principu centráního ovládání všech médií, poliici se pak musí přizpůsobit většinovému názoru, který byl přes média vtlučen lidem do hlavy. No to už si nedovedu představit vůbec, když vezmu ...

Napsal: sob dub 11, 2020 7:21 pm 

Daryl píše:Docela dost mi leží v hlavě, že neznám nikoho, kdo má koronavirus. Neznám ani nikoho, kdo zná někoho, kdo má koronavirus. Čísla nakažených u nás i ve světě jsou veli nízká proti například obyčejné chřipce. Nemůžu si pomoct, ale pořád víc mám z toho celého pocit, že Koronavirus je využit j ...
Stránka 176 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem