Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 4:27 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 177 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: sob dub 11, 2020 7:30 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

pefi píše:Rouška zabere i proti virům, protože podstatná část virové nálože má formu kapének, navíc aerosol se přichytává na prachové částice, takže ve skutečnosti není potřeba filtrovat virony o rozměru 100 nm, ale hodně pomůže filtrovat částice mnohem větší. Existují hodně zajímavé studie, napříkl ...

Napsal: pát dub 10, 2020 7:00 am 

Alopat píše:Skutečnou účinnost nošení roušek poznáme podle toho, jaký je vývoj v počtu nově diagnostikovaných rakovin. Pokud v době nouzového stavu roste, tak jsou k ničemu. Ano, nepřeslechli jste se, protože léky na koronavirus jsou stejné jako na rakovinu a breberky (trojské koně hostící vir). Je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv dub 09, 2020 8:53 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

ondra258 píše:Ve vlasovce mám nízký kobalt což by mohl být nedostatek B12. Když jsem si nechal udělat test neaktivní B12 z krve tak mám více než dost. Moje anamnéza sedí perfektně na nedostatek B12, takže přemýšlím co když se B12 neaktivuje nebo neprochází do buněk správne. Co by to mohlo způsobit ? ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: DMSO Skutečně zázračný roztok

Předmět příspěvku: DMSO Skutečně zázračný roztok
Napsal: stř dub 08, 2020 7:25 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 393569

Igi píše:Jak se tu píše, DMSO by mělo zvyšovat vstřebávání léků a dalších látek. Napadlo mě přidat si do roztoků s vitamíny/minerály trochu DMSO. Existuje nějaký vitamín/minerál s čím by se to nemělo kombinovat? Například bych chtěl si do chloridu hořečnatého přidat trošku RO vody a několik kapek DM ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Enzymy, Podpora funkce slinivky

Předmět příspěvku: Enzymy, Podpora funkce slinivky
Napsal: stř dub 08, 2020 7:19 pm 

Odpovědi: 100
Zobrazení: 220816

liška píše:Ještě pro doplnění k mému předešlému článku,max. co jsem brala bylo 5 tablet Magnesii lactici-po tom mi bylo už i na zvracení,brnění nohou a nějhůře mi bylo když jsem si vzala dle návodu na foru epsom. sůl ve vodě kvůli zácpě.To mě bylo dva dny hodně zle.Těch pět tablet za den je určitě m ...

Napsal: stř dub 08, 2020 7:05 pm 

Alopat píše:A je to venku, oproti středomoří a některým západním státům mírný průběh epidemie koronavirem u nás souvisí s proočkovaností proti tuberkulóze (1953 až 2010). Potvrzuje to i disproporční úmrtnost černochů v USA, kde neexistovalo veřejné (povinné) zdravotní pojištění. Nakonec jsem měl s d ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Deprese, negativní myšlenky, stres, psychické zhroucení

Napsal: pon dub 06, 2020 7:07 pm 

Odpovědi: 348
Zobrazení: 535301

Jannon píše:Beckova stupnice BDI-II — http://deprese.euzona.cz/ a stupnice deprese podle Zunga — http://test-deprese.hys.cz/. Kterou pouzit jako sebeposuzovací test? Nebo vite o nejakem lepsim testu? Osobně bych si vyplnil obě verze a viděl zda výsledek bude zhruba stejný, nebo zásadně jiný a pokud ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Enzymy, Podpora funkce slinivky

Předmět příspěvku: Enzymy, Podpora funkce slinivky
Napsal: pon dub 06, 2020 6:08 pm 

Odpovědi: 100
Zobrazení: 220816

liška píše:Dobrý večer,dostala jsem se v pozorování trochu dál a potřebovala bych od p.Jardy poradit.Můj problém sice s tímto vláknem nesouvisí,ale protože jsme zde rozepsali komunikaci,tak zde již zůstanu.Vypozorovala jsem,že mé problémy nesouvisí s jídlem.Když mám lepší den,mohu vše (ne že bych je ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Roztroušená skleroza a Candida

Předmět příspěvku: Roztroušená skleroza a Candida
Napsal: pon dub 06, 2020 5:54 pm 

Odpovědi: 151
Zobrazení: 253556

Asak píše:Hezký den, procházel jsem forum ale toto tema nenašel, poprosil bych o radu, bratr věk 44, už několik let trpí roztroušenou sklerózou, velké bolesti rukou a nohou, motorické potíže atd, zkoušel klasické doktory ale příliš nepochodil, dokonce doktory v Německu, nekteří doporučovali botoxovo ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Nevolnost po každém jídle

Předmět příspěvku: Nevolnost po každém jídle
Napsal: ned dub 05, 2020 10:54 am 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 52048

kobliii píše:Zdravím, inu před měsícem mě praktická vzala krev(dělám ji kšeft chodím tam jednou za čas na IV C) na otázku proč mám rozhozený železný panel a je mi zle, mi řekla "jíte málo masa, jste chudý, proto nízký transferin atd," paní doktorka ovšem neví že mám 4 týdně krůtí prsa, tuku take dos ...

Napsal: ned dub 05, 2020 10:06 am 

Daryl píše:„Epidemie je snem mocných, umožňuje kontrolovat populaci, určit každému jeho místo, vést o každém registry informací a vytvořit strnulý prostor, v němž každý podléhá přímému vlivu moci,“ napsal již v roce 1975 francouzský filosof a sociolog Michel Foucault ve své knize Dohlížet a trestat. ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: sob dub 04, 2020 8:51 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

ondra258 píše:Zdravím Na vlasovce mám vysoký poměr Ca/K, což mi v biomolu řekli že je špatná štítná a tady na foru jsem se dozvěděl to stejné. Selen mám ve vlasovce perfektní ale jód mám snížený o 50% takže tady by se nabízelo vysvětlení nedostatek jódu popř. bóru nebo lithia (ten byl taky nízký). K ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Měď

Předmět příspěvku: Měď
Napsal: pát dub 03, 2020 8:26 pm 

Odpovědi: 233
Zobrazení: 11578495

Igi píše:Myslel jsem tedy aby s ní mohlo tělo správně pracovat, tak jestli je u té koloidní měďi také potřeba ceruloplasmin? Přece u té speciální měďi Mitosynergy právě ten protein není potřeba, tak přemýšlím, jestli třeba u koloidní měďi také není potřeba. Mitosynergy je měď navázaná na niacin tedy ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Tinnitus - Piskanie v uchu

Předmět příspěvku: Tinnitus - Piskanie v uchu
Napsal: pát dub 03, 2020 8:16 pm 

Odpovědi: 127
Zobrazení: 235191

Asak píše:Alopate díky za radu, zní to dobře a Jardo díky za upozornění a trpělivost ohledně založení nového vlákna se stejným tématem, ještě bych se zeptal, v posledních několika letech jsem skoro denně sypal v různých formách poměrně hodně a někdy víc než hodně nepraženého kakaa v relativně dobré ...

Napsal: pát dub 03, 2020 7:59 pm 

Alopat píše:Ona funguje i lokalizace mobilů, která ukazuje, že 1/3 republiky nevydržela o víkendu v místě trvalého bydliště. Doporučení nechodit mezi místní obyvatele je dojemné, když virus vydrží poletetovat ve vzduchu 3 hodiny než kapénka klesne a pokud je navázán na, z vládních laboratoří známého ...
Stránka 177 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem