Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:03 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 180 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Spolehlivé CDS a relativně škodlivé MMS1 i MMS2

Napsal: pát bře 27, 2020 9:29 am 

Odpovědi: 118
Zobrazení: 250439

sarkafarka píše:Mám dotaz. Jak naředit80% krystalický chloritan sodný na roztok, jehož výsledná koncentrace bude 24,5 %. Děkuji. No já nejsem chemik tedy správný postup ředění látek neovládám, ale já bych na to šel holou logikou takto. Pokud vezmu kilo práškového cukru který má z mého pohledu koncen ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: čtv bře 26, 2020 5:15 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Alopat píše:Koronavirus vypadá jako dobře vymyšlená euthanázie, podle úkolovaného mainstreamu přírodou, ale očima přední české bioložky laboratorně. Ódéesák: http://jdem.cz/ffxcc6 Původně jsem si pod vlivem uměle šířené paniky myslel, že bude třeba navyšovat buněčnou imunitu, ale k přežití a ochraně ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: B12

Předmět příspěvku: B12
Napsal: čtv bře 26, 2020 8:25 am 

Odpovědi: 92
Zobrazení: 165387

Host píše:Má někdo zkušenosti s Lipozomálním vitaminem B12? Je sice v porovnání s tabletama 10x dražší, ale zajímá mě eventuelní účinnost/zkušenosti. Na tento dotaz nedovedu zareagovat, zkušenosti nemám, ale dost podstatné bude i o jakou formu se jedná a zda je vaše tělo schopno provádět methylaci z ...

Napsal: čtv bře 26, 2020 8:19 am 

Alopat píše:Důležité je vědět, že aktivace systému renin-angiotenzin-aldosterone, resp. vazokonstrikce a zvýšený krevní tlak poskytuje ochranu před těžkým průběhem tuzemské malárie alias toxoplazmy. K tomuto záložnímu řešení a vynucenému poškozování organismu by nedocházelo, pokud by tělo produkoval ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: stř bře 25, 2020 10:15 am 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

Alopat píše:Pokud odepíšeme několik generací lidí v produktivním věku a zároveň rituálně, zákazem volného pohybu a školního vzdělávání dospívajících a dětí, obětujeme budoucnost národa, tak můžeme zachránit všechny nemocné a staré. Nebýt omezení pohybu a zákazu vycestování, tak by se nic moc nedělo, ...

Napsal: stř bře 25, 2020 9:10 am 

Vibola1 píše:Zdravim vsechny! Co si myslite o mumiu (shilajit) s jeho antiviralni schopnosti? Na humáty existují bohaté studie z hlediska blokace replikačních schopností virů včetně viru HIV kde jsou výsledky celkem obdivuhodné. Humáty dovedou průběh nemoci prakticky zastavit i když člověk je dále n ...

Napsal: stř bře 25, 2020 9:05 am 

Alopat píše:Zde je jednoduché řešení, podávat takový blokátor vápníkových kanálů, který prokazatelně zvyšuje hladinu oxidu dusnatého, předchází vzniku diabetu a poškození ledvin a u jiného je zase zdokumentováno potlačení toxoplazmy. S těmi inhibitory ACE bílé pláště nějak pozapomněli, že se nejedná ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: stř bře 25, 2020 8:54 am 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Kometa píše:Ztatil jste důvěru v liposomální céčko? Zajímám se o to proto, že jsem viděla video kde chlápek tvrdí, že Covid je biologická zbraň a že jako taková musí mít protilátku (to dává smysl) a že to protilátkou jsou vysoké dávky cčka. Akorát že mám dojem, že takové množství kyseliny bude moc d ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte bře 24, 2020 7:44 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Janka píše:Předem bych chtěla moc poděkovat panu Zajíčkovi za letitou trpělivost s námi, často těžko poučitelnými tvory a za jeho cenné rady a zkušenosti, které nám pomáhají nabýt pevného trvalého zdraví Jsem velmi vděčná za tyto stránky a za to, že stále fungují Ráda bych se zeptala, pracuji na obn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: úte bře 24, 2020 7:30 pm 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Kometa píše:Dobrý den, mám dotaz ohledně koronaviru. Žiju v rizikové zemi, snažím se být opatrná, ale v noci jsem začala trošku kašlat. Buď chlup na mandlích a nebo počátek korona, čas ukáže. Ale co jsem našla tak to má dobře reagovat na vysoké dávky vitamínu C. Třeba 10g denně, prostě si každou hod ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte bře 24, 2020 7:19 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Janka píše:Ráda bych se zeptala, vím, že káva by se neměla při protikvasinkové dietě. Vadí i v případě, že si ji namixuji s kokosovým olejem? Předem děkuji Ono tyto informace nelze brát jako tvrdé dogma a i když se domnívám že většině lidí s kvasinkou vadit bude určitě se najdou i jedinci který vadi ...

Napsal: úte bře 24, 2020 7:04 pm 

Alopat píše:Posilování a sportování bylo třeba zakázat, testosteron zvyšuje buněčnou imunitu a propaganda by pak neměla k dispozici žádné nakažené sportovce. Začal se také ukazovat vliv vysílačů na propuknutí nemoci, přičemž probíhá testování 5G s osazením stávajících základnových stanic anténami te ...

Napsal: úte bře 24, 2020 7:02 pm 

bodhisutfa píše:Nechal sem si vysetrit hormony. Testosteron 22. To jde... estrogen kortizol a prolaktin v norme. Nicmene me trochu zklamala sestricka ktera vubec netusila ze existuje i volny testosteron. Takze ten testovany nemam. Tak to jste zjistil že jste nic nezjistil, právě volný testosteron je ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Žlučníkové kameny

Předmět příspěvku: Žlučníkové kameny
Napsal: úte bře 24, 2020 6:58 pm 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 304384

Jasmin12 píše:Dobrý den pane Zajíčku, mám několik velkých žlučníkových kamenů (nevím přesně kolik a jakých lékař uvedl že jsou tak velké že žlučovody neprojdou a že nedokáže říct kolik přesně). Před týdnem jsem si pročistila střeva sankapraksalanou což chci provádět každý měsíc a pročetla jsem si in ...

Napsal: úte bře 24, 2020 6:47 pm 

Alopat píše:Stačí, aby s sebou tahal zapnutý mobilní telefon a platil platební kartou a půjdou všichni jeho blízcí do díry. Obyčejné koronaviry jsou oproti chřipce dětská rýma alias nudle z nosu. Tohle propagandisticky působí jako ekonomická a biologická zbraň, která řeší důchodovou reformu, znehodn ...
Stránka 180 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem