Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:10 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1850 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1847, 1848, 1849, 1850, 1851, 1852, 1853 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte bře 09, 2010 7:22 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

hln píše:Tak jsem si prošel vaše doporučení a podle nich si naházel vše potřebné do košíku. Zaráží mě, že pokud změním jídelníček a začnu kozumovat ovoce a zeleninu ve velkém, tak k tomu ještě potřebuji solidní balík pilulí z lékárny Zatímco při klasické stravě jsem v lékárně utratil přesně 0 Kč, te ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: úte bře 09, 2010 7:08 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

ettelea píše:zdravím, provádím nyní 8denní půst a z toho důvodu jsem si pročetla téma půstů z více zdrojů (pust.cz, Hladovění pro zdraví - V.Partyková) a z toho důvodu si nejsem vůbec jistá jak postupovat při návratovce. Partyková tvrdí, že první den jsou 3 možnosti: 1. vypít 200ml kefíru, 2. 200ml ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: úte bře 09, 2010 6:28 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

Emidlo píše:pod klíční kostí mám zvětšenou uzlinu. Prošla jsem si vyčetřeními a nazvali to syndromem kočičího škrábnutí. To je možné. Kočky doma máme a občas se drapanci nevyhnu. Ovšem mám dotaz, zda i tohoto se dá zbavit či to nějak vyčistit. Použijte obklad z MMS a pokud je to opravdu od koček, to ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte bře 09, 2010 6:25 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Děkuji , a co je efektnější jablka v pevném stavu nebo šťáva . První den celá jablka a druhý den pouze šťáva.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte bře 09, 2010 6:24 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

haddock píše:taky podezrivam sve strevo z pomalosti. ani pri vysokych davkach horciku (skoncil jsem na 2000 mg/den) se nedostavil prujem, pri jaterni ociste doslo na prujem az po 4. davce epsomske soli a ted i takhle pomaly start sifonu u sankhy. je to dane tim zaneradenim (byt jsem se v uplynulych ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: ENTOMOFÁGIA - pojedanie hmyzu

Předmět příspěvku: ENTOMOFÁGIA - pojedanie hmyzu
Napsal: úte bře 09, 2010 6:11 pm 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 48771

NOWOCAYN píše:Xion : Lenže potreby všetkých organizmov sa líšia.... eskimák je surové mäso - vracia sa k opiciam ? Domorodci jedia surové larvy - vracajú sa k opiciam ? Trochu si sa chytil na slovíčkach, pretože jablká a banány ješ ty ( neuraz sa, myslím to v tom najlepšom ). Pochádzame z trópov, al ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Česnek s ovocem

Předmět příspěvku: Česnek s ovocem
Napsal: úte bře 09, 2010 5:57 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 70732

hln píše:Pach česneku neutralizuje chlorofyl, takže dát si na česnek např. zelený nápoj a mělo by být po zápachu. Je to jedna z možností, ale snazší je rozkousat trochu petržele, nebo naťové petrželky a je klid.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pickles

Předmět příspěvku: Pickles
Napsal: úte bře 09, 2010 5:51 pm 

Odpovědi: 45
Zobrazení: 69917

Veverka píše:Tak s tím souhlasím. Určitě bude dobrá jakákoliv nádoba, ve které budeme schopni vytěsnit vzduch. Asi obdobně, jak když doma děláme zelí. Já to budu zkoušet také. Tak se pak ozvu, jaké mám zkušennosti a zda jsem se nedopracovala k plesnivinám. V tom zase nehledejte nějakou velkou vědu, ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte bře 09, 2010 5:38 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Které ovoce a zelenina je nejvhodnější na očistu kromě jablek , je vhodné je míchat a v jaké formě / pevná či tekutá / nebo jablka jsou nejvhodnější ? Lze zopakovat 2 očistu / myslím tím pouze aplikaci s oliv. olejem / např. hned druhý den večer ? Je vhodné jíst něco jiného a co doplnit o u ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: úte bře 09, 2010 5:04 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

hln píše:Dobrý den, vyzkoušel podle vašeho návodu průplach nosních dutin. Vhzhledem k tomu, že jsem si tam nechtěl cpát sůl a předsudky mě nezajímají, jsem použil urinu, dle vašeho návodu (jen tak naokraj proč používáte výraz urina a ne moč, je v tom nějaký rozdíl?). Po aplikaci 1x denně, necítím po ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte bře 09, 2010 4:09 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

palo píše:Prosil by som o kontakt na Pavla Brno ohľadom MMS, prípadne aj kde možno kúpiť knihu o MMS lacnejšie ako za 15 eur.Ďakujem Na Pavla z Brna kontakt nemám, mám kontakt na jiného člověka v Brně a dám vám kontakt do soukromé zprávy. Kde koupit tu knihu to opravdu netuším.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: úte bře 09, 2010 11:00 am 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

Denny píše:No tak Jaryne, nenechej se prosit a odpověz mi na celou otázku a bez dovětků. To není myšleno jako urážka, bohužel jsem se s tím už setkal, že ten člověk měl deset stolic za hodinu a stále do sebe rval další hořčík, tak se nediv, že na to upozorňuji, to už není moc bezpečné. Jinak jsem sn ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Levitovaná voda

Předmět příspěvku: Levitovaná voda
Napsal: úte bře 09, 2010 10:48 am 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 26530

NOWOCAYN píše:Mám otázku : Môžem použiť levitovanú vodu na varenie ? Stratí tým svoj účinok - ak prejde varom ( inak sa variť nedá... ) ? Už dlho som vodu nelevitoval... zdá sa mi to ako "blbnutie", ale asi by som mal... Podle mého názoru je to blbost a voda své pozitivní vlastnosti varem zase ztrat ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Literatúra o výžive

Předmět příspěvku: Literatúra o výžive
Napsal: úte bře 09, 2010 10:41 am 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 34626

NOWOCAYN píše:Včera som si s nadšením kúpil knihu "METABOLICKÉ TYPY - převratný zpúsob stravování", nakoľko som si myslel, že sa moja "výživová literatúra" obohatí o niečo, čo chýba v "skladačke" stravovacích odporučení. No prišlo sklamanie... vyšlo mi, že som niekde medzi "zmiešaným" ( zo všetkého ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: úte bře 09, 2010 10:32 am 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. Ještě k tomu vápníku a hořčíku. Je nutné brát je společně nebo stačí když např ráno hořčík, odpoledne mák atd? Vápník rozhodně neberte, toho má skoro každý nadbytek usazený ve tkáních a je potřeba to naopak hořčíkem rozpustit, což dostane vápník do krve a ta ho dopraví do míst, ...
Stránka 1850 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1847, 1848, 1849, 1850, 1851, 1852, 1853 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem