Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:08 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 277 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pon led 21, 2019 11:36 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Alopat píše:Animation: Hydrochloric Acid Production... of the Stomach http://highered.mheducation.com/sites/0072943696/student_view0/chapter16/animation__hydrochloric_acid_production____of_the_stomach.html https://en.wikipedia.org/wiki/Carbonic_anhydrase http://www.longlonglife.org/en/transhumanism- ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon led 21, 2019 11:23 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

nads píše:0,5l... protože to bylo poprvé... Dnes to navýším na 1 až 1,5 litru na web stránkách máte uvedeno 1,5l, předpokládám, že to bude stačit Jede se do pocitu silného tlaku nikdy ne do stavu bolesti a dejte co dáte, prostě postupně zvedat objem nálevu klidně i nad dva litry v tom není problém.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pon led 21, 2019 9:35 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Jan517 píše:Prosím vás, co používate při výrobě domácího jogurtu jako startovací bakterie ? Dali by se použít probiotika popř. jaká ? Díky Tak použít se většinou dají i probiotika, ale ne každá bakterie je vhodná pro výrobu jogurtu některé se pěstují na jiných substrátech. Mnohem lepší je si koupit ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon led 21, 2019 9:30 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Chrasty píše:Dobrý den, chtěl bych začít používat vysoké dávky Kyseliny askorbove 50g (vitamin c), ale aby mě to nepřekyselilo tak bych to chtěl udělat takto 3díly vitaminu a 1 díl sody bikarbone a toto zamíchat ve vodě, kterou rozmzačkám s rajčatama. Jdu na to dobře nezničím vitamin c, když přidám ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: pon led 21, 2019 9:19 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Mojzo píše:Děkuji za radu, peru tam teď ten sylimarin po každém jídle + rozmixovanou schizandru (asi lžičku). Poslední týden mě ale tak bolí hlava, že to jsem ještě nikdy nezažil. Je to takové bolení a pálení, někdy mě to i budí ze spaní, je to většinou vzadu v týlu ale když se dívám do monitoru neb ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon led 21, 2019 9:13 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

nads píše:Tak jsem do sebe včera dostal 0,5l, ani jsem nic necítíl, jak to do mě teklo.. Pohoda. Ale po minutě hodně velký problém Udržel jsem to tak 2-3 minuty a musel jsem Jinak, mám ted protikvasinkovou dietu, omezuji sacharidy. Je potřeba během klystýru nějak upravit stravu? Ten klystýr asi vypl ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Růže

Předmět příspěvku: Růže
Napsal: pon led 21, 2019 9:08 am 

Odpovědi: 64
Zobrazení: 171989

nads píše:Ale já se ted děsím, jestli těch sacharidu nemám moc málo. Pochybuji, že denně přijmu 100g sacharidu... Asi bych měl denně to jablko a banán přidat Děšení je k prdu musíte si to spočítat na nutriční kalkulačce cronometer.com a pak budete vědět jak to je v reálu.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Liečba zvláštnej špecifickej choroby - každá rada dobrá rada

Napsal: pon led 21, 2019 9:02 am 

Odpovědi: 253
Zobrazení: 296323

Alopat píše:Veterinář by měl podle průběhu horečky a symptomu ztráty váhy poznat, která infekce z koktejlu, přenášeného mezi člověkem, klíštětem, komárem, blechou a zvířetem, je v danou chvíli aktivní. To prostě není u všech chorob stejné a jsou určité typické příznaky. Bohužel bílé pláště na tento ...

Napsal: ned led 20, 2019 5:58 pm 

nads píše:Jenže u proti kvasinkové dietě jsou sacharidy zakázané. Jak mám tedy přijímat sacharidy? Pokud budete jíst zeleninu a ovoce stejně tam máte sacharidy, to by jste musel jíst pouze okurky a bílkovinu s tukem.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Rybí tuk

Předmět příspěvku: Rybí tuk
Napsal: ned led 20, 2019 5:53 pm 

Odpovědi: 299
Zobrazení: 451969

Adrian22 píše:Omega 3 mastné kyseliny sú výborný výživový doplnok, aj keď nie vždy je príjemné ho konzumovať v podobe tabletiek, ale okrem toho to je naozaj úplne top. Našiel som aj článok ktorý sa venuje presne tejto problematike: https://fitness-life.sk/omega-3-mastne-kyseliny/ Mohl jste alespoň t ...

Napsal: ned led 20, 2019 5:34 pm 

nads píše:Po týdnu jsem zhubnul 2kg, to snad není ani možné... Musím zvýšit příjem tuku. Byl malý, to je pravda. Ale jaké je maximum? Pro to, abych nezhubnul, ale spíš přibral bych měl denně přijmout min 2500 kcal, ale spíš víc Jak mám rozdělit bílkoviny x tuky? 20% x 80% ? (tzn všechny sacharidy na ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Urinoterapie - léčba močí

Předmět příspěvku: Urinoterapie - léčba močí
Napsal: ned led 20, 2019 10:38 am 

Odpovědi: 274
Zobrazení: 509117

Leon píše:Chtěl bych se zeptat zkušenějších. Může být urinoterapie nápomocna i u chronické candidy? Trpím díky ní chronickou únavou, kopřivkou, astmatem, celodenní alergií atd. Napadá mě asi spíš razantnější zásah, ne? Tzn. postupné navyšování obsahu svařené uriny na 1/4 původního množství do klystý ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: ned led 20, 2019 10:26 am 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

maricka_2000 píše:Ad Hydroponie: záleží jak to hydroponicky pěstují, tj do kdy valí hnojiva a zda je na závěr nechají na vodě. V hydroponii můžou klidně pěstovat i na biohnojivech. Metodu jako takovou bych neodsuzoval, záleží na formě jejich provedení. Obávám se že až zničíme půdu, bude hydroponie n ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Zkušenost: nákup na iherb.com

Předmět příspěvku: Zkušenost: nákup na iherb.com
Napsal: sob led 19, 2019 8:47 pm 

Odpovědi: 352
Zobrazení: 487523

Klocek píše:No mám v košíku 3 věci. Vitámín D3, Vitamín D3 a Ca+Mg+Zn. Nechápu ale tyto věci. 1.Jak platíte stovku za poštovné? Mě u balíčku za 13USD vychází nejlevnější poštovné 7.95USD. 2.Ten výpis mám jak a kdy a kde přiložit? U které varianty(u které celkové částky)? Nicméně spočetl jsem si, že ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Zkušenost: nákup na iherb.com

Předmět příspěvku: Zkušenost: nákup na iherb.com
Napsal: sob led 19, 2019 5:59 pm 

Odpovědi: 352
Zobrazení: 487523

Klocek píše:zdravím, jsem tu nový, a hned mne zaujalo toto téma nákupů na iherb.com. Pročetl jsem těch několik let. Nicméně poslední rok už nikdo nepíše. Proto se chci zeptat, jestli máte stále tak dobré zkušenosti? Kupujete stále na iherbu? K tomu DHL mám jednu otázku. Oni si vždy účtují ten poplat ...
Stránka 277 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem