Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:15 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 131 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Šedivění ovoce

Předmět příspěvku: Šedivění ovoce
Napsal: sob led 16, 2021 7:54 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 7546

boker píše:Omlouvám se za hloupý dotaz.. Máme ve stodole 3 pytle krásných jablek, které jsme chtěli moštovat. Ale bez mého přičinění byly umyté v lavoru, který byl na jaře 2x natřený barvou Hammerite.(slouží k zachytávání vody, tak ať vydrží) Potom jsem je už nechtěl použít. A zrovna dojídáme jablka ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Transplantace střevní mikroflóry

Předmět příspěvku: Transplantace střevní mikroflóry
Napsal: sob led 16, 2021 7:49 pm 

Odpovědi: 607
Zobrazení: 798229

neo_beck píše:Nebudete věřit ale stalo se mi to samé včera druhé kolo TSM kapsle plus klystýr .A po klystýru 1,2 litru jsem neměl nutkání na záchod 14 hodin. Tak to je dobrý výsledek a pro zakotvení nových bakterií dostatečná doba.

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Spánek

Předmět příspěvku: Spánek
Napsal: sob led 16, 2021 7:47 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 181711

Yushihara píše:Děkuji za odpověď, no že je všechno řízeno sluncem, asi ano zdá se, jen mi mě právě pak třeba zajímalo, jestli mohu vyprodukovat stejně či dokonce více melatoninu když budu spát přes den se škraboškou přes oči (tedy vlastně v absolutní tmě, ačkoliv je okolo světlo) a jsem nastaven těl ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Případy vyléčení z rakoviny hladovkou a ketogenní dietou

Napsal: sob led 16, 2021 10:16 am 

Odpovědi: 110
Zobrazení: 169949

Daryl píše:Pacientka Fiorella Aguila se vyléčila z rakoviny prsu kávovými klystýry a pitím 2 litrů zeleninových šťáv denně. https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet ... styry.html Jestli to dobře chápu, tak během léčby nejedla a jenom pila šťávy, což možná mělo větší efekt, než samotné kávové klystýr ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Spánek

Předmět příspěvku: Spánek
Napsal: sob led 16, 2021 10:10 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 181711

vladdo píše:Chcem sa opytat zena ma od porodu problem (4 roky). Ked spi na lavej strane tak ju boli chrbat a panva.Na pravej v poriadku. Cim by bolo treba zacat. Ci sa nejedna o nejaky zaseknuty nerv?Suvis s porodom?Pulzny magneticky pristroj vyskusat?Poradte. Vdaka Nedovedu s jistotou odhadnout v č ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: čtv led 14, 2021 10:27 pm 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

dzinak píše:Dakujem Vam, Nemyslel som klystiry Ako take, ale pouzitie uriny na klystir a pitie uriny, ked beriem detralex. Myslite zeurinove klystiry budu prospesne na hemoroidy v mojom prípade alebo je to tazke povedat a treba vyskúšať? Ďakujem Ani v tom bych problém nehledal, ale klystýry obecně m ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: čtv led 14, 2021 9:39 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

VitekH píše:Zdravim. poraďte. Je ok jíst jedlé kaštany, nebo pýct, či vařit? Je to pecka, jsou sladký, co jsem jich pár koupil a loupal.. Já na kaštanech nic zásadně závadného nevidím ale zase jist je na kila určitě moc dobré nebude. Je to prostě pochutina a vždy platí, "Dobrého pomálu".

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Živá a mrtvá voda

Předmět příspěvku: Živá a mrtvá voda
Napsal: čtv led 14, 2021 9:37 pm 

Odpovědi: 355
Zobrazení: 515080

j.ozzy píše:Jsou někde nějaké slepé studie ? Zkušenosti ? Z čeho čerpáte ty pohádkové zázraky ? nebo je to jen prodej předražených hrnců ? Na nádobě z plastu v hodnotě stovek za xx000 je to to obyčejné šmejdstvo Mimochodem každý plast i bez elektrolýzy vylučuje do vody jedovaté sloučeniny které se p ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: čtv led 14, 2021 9:28 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

Daryl píše:Podle několika studií nelze DHEA dodávat v doplňcích, nemá to prý žádný účinek. Zajímavé a jak se tedy dá vysvětlit že po užívání stoupne hladina DHEAS v séru a dokonce s tím pracují antidopingové kontroly.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: čtv led 14, 2021 9:26 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

bodhisutfa píše:hodně se zde mluví o DHEAS, počítám, že je stejný doplněk co se prodává pod názvem DHEA - kde ho koupit a jak jej užívat?? co se od něj dá očekávat? díky. Tak koupit lze jak u nás i když jde o zakázané zboží stejně ho docela dost e-schopů prodává a legálně třeba v Polsku. Většinou sr ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř led 13, 2021 8:39 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Tony210 píše:Tak zdraví novorozenec kojený mateřským mlékem to PH tolik má. aspoň jsem to už hodněkrát četl, já jsem to samozřejmě neměřil. Hladina hodnot pH se v průběhu dne silně pohybuje u zdravého člověka od 5,5 do 7,5 i více, ale nejde o hodnotu kterou by tělo drželo konstantní celý den. Podsta ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: stř led 13, 2021 3:54 pm 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

dzinak píše:Ďakujem Vám za odpoveď, Tak hemoroid mi prekáža zvonka. Na chirurgii mi povedali že sa nedá reponovat. Ja si ho viem bezbolestne zatlačiť, ale hneď je to tak ako bolo. Pri užívaní detralexu môžem robiť urinove klistyri, alebo to nie vhodne? Dubovu kôru používam - 30 min denne. Dve poliev ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte led 12, 2021 10:13 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Tony210 píše:Někde jsem tady četl cituji Další problém jsou ledviny a vůbec celý močový systém, který je postaven na kyseliny a při dlouhém zásaditém stavu selhává, což zase vede ke smrti a nevidím v tom tedy žádnou výhodu. Ale to by musel umřít každý novorozenec který má PH 8 až 8,5. Pokud se bavít ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Inspirující videa, knihy, weby, prostě co koho zaujalo :-)

Napsal: pon led 11, 2021 8:34 am 

Odpovědi: 1091
Zobrazení: 1632445

ZDENINA píše:Doporučuji si poslechnout velmi zajímavé povídání od Jardy Chvátala.Jedná se o vlivu elektrosmogu na lidské zdraví.Zmiňuje se zde o záhadných úmrtí na srdeční selhání u spotovců,o tom,že neg.vliv elektřiny zhoršuje trávení tuků,takže ne tuky,ale elektrosmog stojí za kardiovaskulárními c ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: ned led 10, 2021 7:13 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Droffar píše:Jardo Ahoj i ostatní, Již pět měsíců jedu GAPS protokol na zahojení zažívání. Trpěl jsem na nadýmání, bolest střev, plynatost, průjmy ... to už asi byla adrenální únava. Vlastně se na GAPs jí hodně vařené zeleniny a masa. Cca měsíc na protokolu jsem se začal kolem čtvrté budit s myšlenk ...
Stránka 131 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem