Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:17 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 147 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Žlučníkové kameny

Předmět příspěvku: Žlučníkové kameny
Napsal: ned zář 27, 2020 9:22 am 

Odpovědi: 218
Zobrazení: 304384

igo píše:Dobrý večer pane Zajíčku. Hned na začiatok, trošku ma to mrzí, že je to tak obšírne a dlhé, no tak som to cítil resp. bude v tom možno niečo smerodatné Mám 42 rokov,plnšia postava nie uplne, že samý tuk , tak skôr ťažká atletika.Doposiaľ som fungoval s teóriou, že kde nepomôže hrubá sila ta ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Úpon achillovy šlachy - bolest a vliv výživy

Napsal: sob zář 26, 2020 11:10 am 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 24429

Petra2 píše:K achilovce jenom přidám poznatek, že mě osobně bolí z toho důvodu, že se mi tam občas usazuje kyselina močová (mám dnu). Samozřejmě nejen v úponu achilovy šlachy, především v kloubech. Pomáhá mi na to v první řadě dodržovat dietu, více pít aby se to vyplavilo, dále držet tu oblast v tep ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Ketogenní dieta v léčbě kandidózy

Předmět příspěvku: Ketogenní dieta v léčbě kandidózy
Napsal: pát zář 25, 2020 8:54 pm 

Odpovědi: 224
Zobrazení: 446695

Lila píše:Jeee, blbe jsem to napsala 20 mg B 6. Prosim Vas a jake je unosne mnozstvi te sody, mam z lekarny od firmy Vitar v tabletach, tam je denni doporuceni 6 tablet. Kolik mohu vzit tablet za den a jak dlouho? A ty ostatni vit. a mineraly beru dobre? C beru 500 mg, MSM 3 g, colagen 1 pol.lzice, ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Ketogenní dieta v léčbě kandidózy

Předmět příspěvku: Ketogenní dieta v léčbě kandidózy
Napsal: pát zář 25, 2020 6:16 pm 

Odpovědi: 224
Zobrazení: 446695

Lila píše:Na keto diete jsem 4 dny, mam dole 3kg, citim se zatim celkem dobre, trochu unava.Snazim se hodne pit vodu, vodu s citronem, caje nin 2, 5 litru snazim se 3 l.. Beru B6, C, MSM, kolagen, zinek v chelatove forme, horcik laktat do vody 2x denne 1 cajova lzicka. Ph se pohybuje 5 max 6. Dnes j ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Syrová strava pro a proti

Předmět příspěvku: Syrová strava pro a proti
Napsal: čtv zář 24, 2020 9:08 pm 

Odpovědi: 204
Zobrazení: 333301

VitekH píše:No a tedy pokud používám nějaké očistné přípravky, typu feeleco na očištění, tak to očistim pouze zevnějšek, ale vnitřek stejně je "prozřán" danou chemií, jestli to chápu dobře? nebo to na molekulární úrovni "neproniká" - nebo třeba u mrkve by to bylo ve slupce, kterou člověk odloupne, a ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vše okolo průjmů

Předmět příspěvku: Vše okolo průjmů
Napsal: stř zář 23, 2020 6:23 pm 

Odpovědi: 70
Zobrazení: 167129

eva1977 píše:dobry den prosim o radu. pred 2 tyzdnami som nahle dostala hnacku drzala som dietu hylak som brala...po par dnoch to bolo v poriadku zacala som sa postupne stravovat normalne..lenze po 3 dnoch ma zas chytila hnacka ale uz aj triaska nutkanie na zvracanie bolest v bruchu najprv medzi reb ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Přirození

Předmět příspěvku: Přirození
Napsal: úte zář 22, 2020 12:30 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 23040

Tony210 píše:pomohlo mi to, proč by to nepomohlo, Ohýbej proutek dokud je mladý. Byl jsem ve vývinu v pubertě ,já netuším kolik je tazateli let. dětem se taky přilepují uši k hlavě když jim odstávají. Ale jak říkám musel by to být mlaďoch, starších lidí to asi fungovat nebude. Tak ucho asi není srov ...

Napsal: úte zář 22, 2020 6:31 am 

Tony210 píše:Mě to slaboduché nepřipadá,me to v pubertě pomohlo. Vám uvedená změna zajistila srovnání ohnutého přirození? To mě zní jako z říše snů.

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: pon zář 21, 2020 9:07 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Alopat píše:Že bychom si znovu udělali republiku, kde ochranu (gumu, roušku) budou muset povinně používat pouze infekčně nemocní a pro zdravé bude opět dobrovolná jako před nástupem koronafašistů (kolaborantů s cizí mocí za účelem nesplatitelného bilionového zadlužení státu - uvrhnutí národa do dluh ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: pon zář 21, 2020 9:08 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

ZDENINA píše:Zajímavé a myslím si i dost objasňuící krátké video s českými titulkami. https://www.youtube.com/watch?v=VNm7__s5eoo Zajímavá je hlavně konečná myšlenka že je prvně potřeba se zbavit parazitů vnitřních a pak teprve vnějších. Zní to naprosto logicky a myslím že to vystihl dobře.

Napsal: ned zář 20, 2020 9:51 am 

Tony210 píše:začni honit druhou rukou, mělo by se to srovnat. Myslíte že tato celkem slaboduchá poznámka dotyčnému nějak pomůže?

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: sob zář 19, 2020 3:14 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Alopat píše:Novodobý azbest oxid titaničitý, jeho rakovinotvorná vlákna v mastku kosmetiky Johnson & Johnson a podobně působící nanočástice oxidu křemičitého, proto je výhodnější čistá prášková a tekutá forma s odměrkou. Tak snaží se narvat nějaký šmejd pomalu do všeho, dnes je již opravdu celkem ob ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: sob zář 19, 2020 11:36 am 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Alopat píše:Co se týče potravních doplňků, není maltodextrin jako maltodextrin. Stejně jako vedle modifikované (nepřirozené) srágory (při zanášení cév, pro nás nestravitelným, pro bakterie využitelným tudíž zánětlivým odpadem, si notuje s homogenizovaným tukem) hojně používané ve zpracovaných potrav ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Šedivění ovoce

Předmět příspěvku: Šedivění ovoce
Napsal: pát zář 18, 2020 12:15 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 7546

Igi píše:Brávám si do práce na snídani většinou rozmixované ovoce, nejčastěji jablka, hrušky, když je tak švestky ze zahrádky. Do rozmichovaného ovoce přidávám práškovou kyselinu askorbovou aby to neoxidovalo a dá se to přes noc do ledničky a ráno si to vezmu do práce. Když jsem zároveň přidával i h ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Živá a mrtvá voda

Předmět příspěvku: Živá a mrtvá voda
Napsal: čtv zář 17, 2020 9:48 am 

Odpovědi: 355
Zobrazení: 515080

Abstinující Bojovník píše:Dobrý den.Mam zajem o každodenní pití žive vody.Bohuzel si však mohu dovolit pořídit přístroj max do 30tisic.Jeden člověk, co mi již kdysi instaloval osmozu mi doporučil v této relaci tento přístroj- https://www.filtryh2o.cz/Ionizator-Aqua-21-d376.htm .Co říkáte??Myslíte, ž ...
Stránka 147 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem