Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:06 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 154 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Měď

Předmět příspěvku: Měď
Napsal: sob srp 08, 2020 6:47 am 

Odpovědi: 233
Zobrazení: 11578495

Menma21 píše:Zaujimavé , tým niacinom sa myslí forma B3 ? Čo takto kombinovať niacin s chloridom medi ? Pan Jarda vy predávate Chlorid Meďnatý ? Jedávam síce dosť strukovín ale kedže som bol v deficite medi, rád by som to podporil aj takýmto spôsobom a tiež by som rád užíval aj zinok ktorý si moment ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Spánek

Předmět příspěvku: Spánek
Napsal: pát srp 07, 2020 5:31 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 181711

bodhisutfa píše:Co značí buzení se okolo 3 hodiny v noci?? Rozházený kortizol tedy buď vysoký nebo nízký.

Napsal: pát srp 07, 2020 5:30 pm 

bodhisutfa píše:já tu zátěž nechci úplně zrušit, jen sem ji omezil na třeba 2x týdně, a nebo na četnější, ale výrazně kratší trénink.ytaky už nehrotím intenzitu, jedu prostě lehčeji. přiměřená zátěž by přece měla mít jen samé plusy. spíš mě zajímá, jak těn spánek zlepšit. jinak co se mých problémů t ...

Napsal: pát srp 07, 2020 11:07 am 

bodhisutfa píše:taky by mě zajímalo, jak mohu zlepšít kvalitu spánku. přijde mi to strašně nevypočitatelná, protože za stejných podmínek spím někdy skvěle, a někdy takovým hnusným, mělkým spánkem, po kterém sem rozbitý jak sarajevo a celej den je pak zabitý. dřív sem hodně čuměl do notebooku na různ ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Cerviko-kraniální syndrom?

Předmět příspěvku: Cerviko-kraniální syndrom?
Napsal: čtv srp 06, 2020 9:32 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 26514

rokony píše:Děkuji za odpověď, mám tu kompletní laborku z března: S_Hořčík: 1,03 mmol/l, je v "bílých" číslech. V "červených" mám S_Alt: 0,99 µkat/l, S_cholesterol: 7,56 mmol/l, S_vitamin D celkový 26,9 nmol/l, S_Borrelia IgG: 1,43 arb.j. Té borélie si prý nemám všímat, může ji prý simulovat i revma ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Cerviko-kraniální syndrom?

Předmět příspěvku: Cerviko-kraniální syndrom?
Napsal: stř srp 05, 2020 6:49 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 26514

rokony píše:Zdravím, už druhý rok se potýkám s nepříjemnou poruchou, která mi hodně snížila kvalitu života. Prý Cerviko-Kraniální syndrom... Poprvé se potíže projevily při četbě knihy, najednou mi začalo silně pískat v uchu a vzápětí úplně zalehlo. Za malou chvíli opět odlehlo. To samé se opakovalo ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater - složení vyloučených kamenů

Napsal: stř srp 05, 2020 6:38 pm 

Odpovědi: 193
Zobrazení: 446035

Vlčica píše:Rozbor kaménků rentgenovým spektrometrem. Třeba někomu pomůže. Hodně zajímavé, pokud to správně chápu je tam poměrně dost vápníku, což vyvrací ty teorie o zmýdelnění oliváče epsomkou kde by vápník pochopitelně těžko byl v takovém množství.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř srp 05, 2020 9:50 am 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Patrik1989 píše:potřeboval bych poradit mužu mít čerstvou štávu pouze ze zelí v obchodě mohu jí dát ještě fermentovat aby z toho byla kysaná štáva ? Tak určitě ta vám zkysne stejně jako celé zelí, nebo tam můžete nechat i trochu celého nastrouhaného zelí pouze v té šťávě a máte to s jistotou.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: pon srp 03, 2020 9:32 pm 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Tony210 píše:Zdravím a co očkování psů je to nutné, Jardo necháváte svoje psy očkovat? Myslím že povinné je jen proti vzteklině. Pochopitelně štěně je většinou očkováno tam není co řešit. Jinak sice se o chození za veterinářem nestarám tam chodí manželka, nebo dcera, ale nejsem si vědom toho že by n ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Afty

Předmět příspěvku: Afty
Napsal: ned srp 02, 2020 4:57 pm 

Odpovědi: 82
Zobrazení: 141296

Alopat píše:Doporučená denní dávka hořčíku ve vstřebatelné formě (citrát, chlorid) ani konzumace zeleniny (kvůli draslíku) s krevním tlakem moc nehne, možná jejich předávkování (v době zvýšeného stresu a doplňování zásob), ale takto to příroda ani nezamýšlela (krom přejídání v marné snaze doplnit ch ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned srp 02, 2020 11:02 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

krasnagadgetka píše:Ve vlasovce mam malo stribra, nyklu, cinu, stronciomu, lithia a baria. Vubec nevim, jak to doplnit. Skoro zadny prvek mi nic nerika. Nevite o nejakem kvalitnim multimineralu, ktery by to obsahoval? Dekuji Osobně bych zrovna toto neřešil, prostě se jako první snažte srovnat poměry ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: ned srp 02, 2020 10:56 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Menma21 píše:Je možné ten borax (koncentrát 1g v 1 litri) následne po tých lyžiciach dávať do citronovej štavy? Dnes som to tak spravil, zachová si to ten istý učinok ? Na to s jistotou odpovědět nedovedu, předpokládám že zásadní problém by v tom být nemusel, ale nevím zda ty složky nemohou mezi seb ...

Napsal: sob srp 01, 2020 8:51 pm 

Alopat píše:Hlavně jsem na základě schématu tvorby oxidu dusnatého zkrotil minulý víkend krevní tlak, když mi došly beta blokátory, takže jsem nemusel na pohotovost a doufám, že po doplnění zásob vitamínů a minerálů nebude docházet ani k otevření vápníkových kanálů spouštějících kaskádu reakcí a opr ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Adrenalni unava?

Předmět příspěvku: Adrenalni unava?
Napsal: sob srp 01, 2020 8:44 pm 

Odpovědi: 93
Zobrazení: 169326

indiga píše:Dobrý deň prosím a ako ukľudniť telo, aby na všetko nereagovalo tak prehnane, všetko ma znervozni, začnú mi tuhnut trapezy a chytá ma migréna? Proste sa po strese aj minimálnom nedokážem ukľudniť.Sympatický nerv. systém je v obrovskej nerovnováhe s parasympatickým. Tam máte mnoho možnost ...

Napsal: sob srp 01, 2020 2:54 pm 

Alopat píše:Afty jsou spojeny s nedostatkem vitamínu B12 (příčina výživové chyby, tvorba žaludeční kyseliny a porucha vstřebávání, zamoření šmejdy), který je zapojen do syntézy hemu ovlivňující (stejně jako vitamín C) tvorbu antimikrobiálního oxidu dusnatého. Probiotické bakterie si dokáží vitamín B ...
Stránka 154 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem