Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je pát zář 25, 2026 3:56 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 2362 výsledků ]

Stránka 149 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 158  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned dub 06, 2014 1:42 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Děkuji pane Jardo za odpovědi, i za tu na můj první příspěvek Ve čtvrtek jsem absolvoval 2. Šanku kde nahození předcházely 2 flašky soli vrchem ven Tím si myslím, že došlo ke kvalitní Vamanadhautí řekl bych, že po tom zvracení jsem se cítil dobře V pátek po 24h rýže s máslem jsem přešel na jablka ja ...

Napsal: sob dub 05, 2014 8:49 pm 

Pane Jardo, jaké množství jídla je nejnutnější po Šance? Přítelkyně dnes úspěšně s mým vedením očistu zvládla, ale po tom důležitém prvním jídle nemá hlad a už vůbec chuť na rýži s máslem! Dělá se jí z toho zle! Stačí to jedno jídlo na 24h? Popřípadě jestli se může sníst něco jiného. Díky za Váš čas

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát dub 04, 2014 1:56 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Zdravím všechny čističe chci se zeptat, jestli nevadí když budu k ovoci konzumovat pangamin a chlorellu a popřípadě naklíčenou čočku? Tu čočku hlavně proto, že jsem dal klíčit a už je ke konzumaci a já se k ní dostanu nejdříve v neděli po očistě játry a to by už nebyla nic moc a škoda vyhodit díky a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Brambory

Předmět příspěvku: Brambory
Napsal: pon bře 17, 2014 7:10 pm 

Odpovědi: 74
Zobrazení: 125209

díky Martino za odpověd. Je pravda že informací je hodně, tak potom čemu věřit že! Takže se zeptám zde kde už se najdou lidé se zkušenostma. Párkrát jsem je syrové snědl a žiju sice nechutnaly po oříšcích, nebyly totiž od Lojzy ještě jednou díky

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Brambory

Předmět příspěvku: Brambory
Napsal: pát bře 14, 2014 2:19 pm 

Odpovědi: 74
Zobrazení: 125209

Zdravím pane Jardo, mohl by jste se prosím vyjádřit stručně a výstižně k tomuto článku? Jíte totiž syrové brambory a tak by mě to zajímalo jak to vnímáte. Děkuji za Váš čas. http://www.jimejinak.cz/2011/07/pravda-o-bramborach/

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: ned bře 02, 2014 3:02 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Dobrý den, potřebovala bych radu. Asi před 5 lety se mi začaly dělat příčné pruhy na palci pravé ruky. Domnívala jsem se, že je to z gelových nehtů. Tak jsem je okamžitě sundala. Na pravé ruce se stav zlepšil, rýhování téměř vymizelo, ale na palci levé ruky se mi začaly dělat rýhy také, které pomalu ...

Napsal: ned bře 02, 2014 2:42 pm 

Zdravím všechny... první Šanka je zamnou a tak se jdu podělit o dojmy a průjmy. Začal jsem zavodněním 1L vody a do 15 minut se dostavila ranní stolice, tak jsem šel. Po hodině šla na řadu první várka slané vody. Čekal jsem to horší, ale nebylo to tak strašné a podařilo se mi to vypít na ex. Žádný tl ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Existuje nějaká neškodná náhrada cukru?

Napsal: ned led 19, 2014 6:59 pm 

Odpovědi: 80
Zobrazení: 106402

Lenulek píše:No Honzík je docela šílený stresař už od malička. Stále měl nějaký problém, stále pláče. Cukrovka není tak jednoduchá jak říkáte.. Bohužel. Jsou to neprospané noci, aby nespadl do hypa. Z neustálých hyp do hyper. Není to tak jednoduché, že si píchnete inzulin a ten je samospásný. Jsou v ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sladidlo SUKRIN gold

Předmět příspěvku: Sladidlo SUKRIN gold
Napsal: ned led 19, 2014 5:19 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 12217

koukněte zde http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=26&t=1708

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Inspirující videa, knihy, weby, prostě co koho zaujalo :-)

Napsal: sob říj 05, 2013 10:37 am 

Odpovědi: 1091
Zobrazení: 1632445

Zaujalo mě tohle video,pan Gary Yourofsky se s tím nemazlí a to je dobře. Mluví o situaci v Americe, ale nedělejme si iluze, že je to u nás jinak...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Ketogenní dieta v léčbě kandidózy

Předmět příspěvku: Ketogenní dieta v léčbě kandidózy
Napsal: úte srp 20, 2013 9:26 pm 

Odpovědi: 224
Zobrazení: 446695

Vševěd píše:Hodně pít, hodně solit. Jestli chcete nějakou alternativu, doporučuju Rowatinex. Silice, které rozpouštějí kamínky a písek v ledvinách, pokud tam tedy nějaké jsou. Jednu kapsli denně, preventivně. Rowatinex užívám v kapkách, je to pěknej hnus (tablety neměli). Na ledviny mně to dělá dobř ...

Napsal: stř srp 14, 2013 6:39 pm 

Děkuji moc za tip. Dietu jsem na 2 dny přerušila, piju urologický čaj, koupila jsem si meloun. Dnes už ledviny téměř nebolí, tak zase najedu na dietu. Rowatinex koupím, jinak dodávám draslík, hořčík, MSM a běžně solím himalájskou solí. Tak snad to bude oukej...

Napsal: pon srp 12, 2013 11:56 pm 

Nedá se koupit někde v ČR? Třeba v lékárně? Z Anglie to s tím poštovným vyjde asi dost draho. Citrát draselný také obsahuje směs z DM drogerie BasenPulver. Nestačila by? Dnes držím ketonovou dietu 8. den a začaly mě bolet ledviny.

Napsal: pát srp 09, 2013 10:13 pm 

Draslík doma mám od pana Jardy, ale je to Potassium chloride - chlorid draselný. To asi nebude to samé...

Napsal: pát srp 09, 2013 2:20 pm 

Díky. Kde se dá koupit ten citran draselný? Ráno byl diagnostický papírek už zabarven docela sytou růžovou,jedu 5. den. Aceton mi z dechu stále cítit není. Zaznamenávám lehký váhový úbytek, ale to je zřejmě jen voda, zatím. Unavená nejsem. Tak uvidíme, jak to půjde dál...
Stránka 149 z 158 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 158  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem